Teletubbies, desene animate online pentru prescolari

Teletubbies, desene animate online pentru prescolari. Bucura-te alaturi de Tinky-Winky, Dipsy, Laa-Laa, și Po, care râd, danseaza și exploreaza lumea magică a taramului Teletubby. Coloratele personaje si clovneriile lor jucause ii atrag nespus pe prescolari.

Cu ajutorul personajelor din serial copiii mici se familiarizeaza cu activitati de zi cu zi si culturi diferite. Vezi in full HD un playlist cu nu mai putin de 228 de epidoade intregi din Teletubbies.

Cateva lucruri pe care nu le stiai despre Teletubbies:

  • Proprietarul fermei Wimpstone, Warwickshire unde s-a filmat serialul pana in 2001 se cam saturase de vizitele fanilor, fapt pentru care a inundat dealurile inverzite si a creat un iaz.
  • Iepurii care apar pe langa personajele din serial erau o specie gigant. Acestora le placea atat de mult sa se inmulteasca incat nu putine au fost scenele refilmate pentru ca acestia sa nu apara in cadru.
  • Chiar daca nu pare evident, serialul reflecta diversitatea rasiala: Dipsy este negru iar Po chinez, cum sunt de altfel si actorii care i-au interpretat.
  • In New York 28 martie a fost declarata Ziua Teletubbies
  • De Craciunul din 1997 toate cartile, papusile si hainele pentru copii cu perosnajele din serial s-au vandut pana la epuizarea stocului de 2 ori!
  • Melodia care a preluat tema serialului, numita Teletubbies Say Eh-Oh! s-a vandut in milioane de exemplare. O poti asculta mai jos.

Sursa: telegraph.co.uk

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU