Teletubbies, desene animate online pentru prescolari

Teletubbies, desene animate online pentru prescolari. Bucura-te alaturi de Tinky-Winky, Dipsy, Laa-Laa, și Po, care râd, danseaza și exploreaza lumea magică a taramului Teletubby. Coloratele personaje si clovneriile lor jucause ii atrag nespus pe prescolari.

Cu ajutorul personajelor din serial copiii mici se familiarizeaza cu activitati de zi cu zi si culturi diferite. Vezi in full HD un playlist cu nu mai putin de 228 de epidoade intregi din Teletubbies.

Cateva lucruri pe care nu le stiai despre Teletubbies:

  • Proprietarul fermei Wimpstone, Warwickshire unde s-a filmat serialul pana in 2001 se cam saturase de vizitele fanilor, fapt pentru care a inundat dealurile inverzite si a creat un iaz.
  • Iepurii care apar pe langa personajele din serial erau o specie gigant. Acestora le placea atat de mult sa se inmulteasca incat nu putine au fost scenele refilmate pentru ca acestia sa nu apara in cadru.
  • Chiar daca nu pare evident, serialul reflecta diversitatea rasiala: Dipsy este negru iar Po chinez, cum sunt de altfel si actorii care i-au interpretat.
  • In New York 28 martie a fost declarata Ziua Teletubbies
  • De Craciunul din 1997 toate cartile, papusile si hainele pentru copii cu perosnajele din serial s-au vandut pana la epuizarea stocului de 2 ori!
  • Melodia care a preluat tema serialului, numita Teletubbies Say Eh-Oh! s-a vandut in milioane de exemplare. O poti asculta mai jos.

Sursa: telegraph.co.uk

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU