Pantera Roz. Desene animate online

Desene animate online cu Pantera Roz. Vezi episoade din cele 3 serii produse intre 1964 si 2010. Indragitul personaj a implinit venerabila varsta de 52 de ani de la aparitie!

Prima serie de animatie de scurtmetraj Pantera Roz a fost produsa intre 1964 si 1978. Serialul a fost gandit pentru copii intre 8 si 13 ani, dar si pentru parinti si bunici.

Vezi mai jos un playlist consistent cu episoade din cunoscutul serial de desene animate. Si mai jos gasesti cateva episoade din seria urmatoare, din 1993.

Spre deosebire de prima serie in care personajele nu vorbeau, in cele 60 de episoade din serialul de televiziune din 1993 Pantera Roz incepe sa vorbeasca cu un accent american amuzant, pentru a fi pe placul copiilor.

A urmat in 2010 o noua serie de 26 de episoade care a incercat sa pastreze farmecul celorlalte doua. Te lasam sa iti alegi varianta preferata.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU