Descopera noul Head & Shoulders Instant Relief

Descopera noul Head & Shoulders Instant Relief si bucura-te de rezultatele pe care le vezi şi le simţi imediat! Pentru că timpul nu aşteaptă!

Sunt momente în viaţă în care ai nevoie să îţi recâştigi rapid încredere în tine. Indiferent dacă eşti un alergător, sărind de pe o clădire pe cealaltă, pregătindu-te pentru un interviu ce îţi va aduce un nou job sau doar repetând pentru ultima dată înaintea unui examen, nu îţi poţi permite să eziţi.

Head & Shoulders ştie că doar o fracțiune de secundă de ezitare poate provoca o lipsă de încredere ce te va împiedica să fi cel mai bun. Chiar şi lucurile ce par nesemnificative, precum mătreaţa şi un scalp iritat, uscat, pot reprezenta o piedică împotriva încrederii de sine, riscând astfel să ratezi oportunităţi unice – acum însă acest lucru nu mai trebuie să fie o problemă!

NOUA gamă Head & Shoulders Instant Relief a fost special creată pentru a oferi soluţii pe care le vezi şi le simţi imediat împotriva problemelor părului şi scalpului. Formula sa, inspirată de medicina sportivă, este completată de tehnologia On-Contact, ce oferă atât beneficii imediate cât şi de lungă durată împotriva disconfortului scalpului şi cauzei acestuia.

Head & Shoulders Instant Relief

Beneficiile imediate oferite de complexul Thermo-Cooling Activator’ odată activat la contactul cu apa se declanșază oferind scalpului o senzaţie de răcorire – datorită unicului complex de ingrediente format din mentol şi mosa (mentă) ce calmează scalpul şi oferă o reducere instantanee a iritaţiei.

În plus, tehnologia On-Contact oferă beneficii pe termen lung pentru un păr 100% fără mătreaţă, cu ajutorul ingredientului anti-mătreaţă – ZPT. La contactul cu scalpul, formula MicroZinc se activează și acționează asupra părului îngrăşat excesiv și a altor cauze ce provoacă iritaţia. Acestă formulă asigură ca ingredientul anti-mătreață, ZPT, să ajungă în locurile cu probleme, eliminând cauza iritaţiei, având drept rezultat un scalp sănătos şi un păr superb. De asemenea, formula cu dublu efect păstrează ingredientul ZPT-ul pe întreaga durată a zilei, pentru a acţiona eficient de-a lungul timpului, pentru un păr şi un scalp viguros.

Dr. Jim Schwartz, directorul de cercetare Head & Shoulders, explică felul în care formula Instant Relief funcţionează: “Head & Shoulders Instant Relief conţine un complex Thermo-Cooling Activator care oferă scalpului rezultate imediate. Această formulă include şi tehnologia Zinc Booster – o combinaţie unică între ZPT şi zinc, ce se activează la contact şi eliberează puterea ingredientului anti-mătreață mai eficient, de trei ori mai rapid decât produsele competitoare, oferindu-ţi rezultate vizibile – păr 100% fără mătreaţă.”

Lider în studii asupra sănătăţii scalpului şi în dezvoltarea produselor pentru îngrijirea scalpului pentru mai bine de 50 de ani, Head & Shoulders a optimizat formula ingredientului anti-mătreață – ZPT – timp de zeci de ani pentru a oferi soluţii eficiente asupra diverselor cauze ale mătreţii.

Gama Head & Shoulders Instant Relief este disponibilă în magazine începând cu luna februarie și va putea fi achiziţionată din toate magazinele și hipermarketurile din întreaga țară. Colecţia Scalp Care include şi gamele Instant Moisture, Deep Freshness şi Deep Clean.

*folosit cu regularitate

**versus 1% formula ZPT

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU