5 Desene Online Pentru Copii Măricei. Animaţii Vioaie şi Colorate

Desene online noi, colorate si 3D, cu multă mişcare şi acţiune.

5. Sunny Bunnies
Compilatie de 1 ora

Iti oferim 5 selectii de desene animate pentru copii măricei: compilatie de o ora cu Sunny Bunnies, Oddbods de pe Boomerang, 10 episoade nebune cu Les Lapins Crétins, ciudatul si amuzantul Booba si îndrăgiţii PJ Masks. Activitati pentru copii.

Sunny Bunnies sunt cinci bile de lumina stralucitoare care apar oriunde exista o sursa de lumina. La lumina soarelui sau a lunii, ei aduc buna dispozitie si bucurie oriunde merg. In final insa prin ceea ce fac devin din ce in ce mai neastamparati. Cateodata prea neastamparati.

In fiecare episod apar altundeva: la circ, pe stadion, la un carusel, in parc sau pe o scena. Incep imediat sa exploreze imprejurimile si atunci incep distractia si bineinteles nazbatiile. Finalul fiecarui episod inseamna si mai multe boacane!

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU