Thomas Si Prietenii Sai. Desene Cu Trenuletul Thomas

VIDEO. Desene animate online cu Thomas si Prietenii Sai. Vezi desene cu trenuletul Thomas, indragitul personaj locomotiva cu abur caruia ii place sa fie mereu primul. Thomas si prietenii sai este un serial TV de animatie britanic, lansat pentru prima oara in 1984. Tema are la baza cartile din Seria Calea Ferata, scrise de preotul Wilbert Awdry si fiul sau, Christopher Awdry.

Cartile urmaresc aventurile unui grup de locomotive si vehicule personaje pe insula numita Sodor.

Desene dublate in romana cu Thomas si prietenii sai

Desene in engleza cu Thomas

Vezi şi:

5 filme de animatie CGI cu insecte

Cele mai bune cursuri de IT si robotica

Timiditatea la copii: anxietate socială şi stângăcie în interacţiunile cu oamenii

Wilbert Awdry obisnuia sa ii spuna povesti fiului sau Christopher in timp ce acesta suferea de pojar. Multe istorioare se invarteau in jurul unor experiente personale ale lui Awdry.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU