Despre Mofturi: D-l Goe, Vizită, Pedagog de școală nouă…..

La premiera oficiala a piesei “Dl Goe, Vizită, Pedagog de școală nouă – Mofturi”, de saptamana trecuta, de la Teatrul Ion Creanga, sala a fost plina ochi.

Copii si parinti veseli si zgomotosi.

Dupa ce a inceput spectacolul, mi-am dat seama de un lucru: nu mai era ca la piesele de teatru pentru copii mici, ci la fel ca la un spectacol de teatru de oameni mari: decorul, personajele, replicile faceau parte dintr-o piesa clasica de teatru.


Asa ca parinti si copii peste 8 ani, puteau sa mearga impreuna la aceeasi piesa, dar asta si pentru ca tematica spectacolului era de asa natura ca avea lipici la copii.

Cert este ca spectatorii vizati au fost incantati, au chicotit mai tot timpul sau uneori chiar au interactionat cu actorii. Dovada ca nu s-au lasat impresionati de limbajul actorilor plin de cuvinte de epoca, arhaisme si alte “isme”….Trebuie sa recunosc ca pe alocuri mi-a fost si mie greu sa inteleg ce spun actorii, de asta o recitire (sau cetire) a schitelor lui Caragiale e musai de facut.

Un spectacol plin de culoare si voie buna, de vazut in special cu copiii care stiu despre ce e vorba in schitele in cauza.

 

Articol scris de Zina.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU