Clubul Gravidei te asteapta la BABY EXPO!

BABY EXPO, cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor din Romania isi deschide portile in zilele de 14-15-16-17 Martie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Invitam viitoarele Mamici la Clubul Gravidei, locul unde NUTRICIA, partener oficial le intampina cu informatii utile si cadouri.

Fiecare viitoare Mamica primeste un „Ghid-jurnal” pentru mami si bebe in care gaseste informatii utile despre cea mai intensa perioada de crestere a micutului (0-12 luni) si o bluzita de „bun venit !” pentru mica comoara. De asemenea, prin inscriere in Clubul Gravidei, poate castiga unul dintre cele 4 premii oferite de NUTRICIA : perna de alaptat, masuta de infasat, lampa de veghe cu termometru, cadita pentru nou-nascuti.

Si surprizele continua. Fiecare viitoare Mamica beneficiazagratuit de o fotografie profesionala realizata de Kinderstudio Foto si de o sedinta de make-up realizata de profesionistii de la Melkior, pentru a pastra amintirea unui moment de unica frumusete.

Timp de 4 zile, cele peste 150 de companii prezinta o oferta variata de articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide.

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro si www.facebook.com/babyexporomania

 BABY EXPO, cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor din Romania !

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU