Lectii gratuite de initiere in tenis pentru copiii intre 4 si 10 ani

Descopera Tenisul este o campanie de initiere in tenis, pentru copii

Printr-un parteneriat incheiat de MPG cu cluburi de tenis din intreaga tara, copiii intre 4 si 10 ani au sansa sa descopere tenisul participand la lectii gratuite de initiere, in perioada aprilie-octombrie 2013. Orele gratuite se vor desfasura in cadrul campaniei Descopera tenisul!, conform calendarului disponibil pe www.descoperatenisul.ro.

descopera tenisul

Campania Descopera tenisul! isi propune sa promoveze tenisul in randul parintilor ai caror copii au varsta maxima de 10 ani, incurajandu-i sa incerce un nou sport si sa-l testeze prin intermediul lectiilor gratuite. Primele lectii sunt programate in Bucuresti, Mamaia, Timisoara, Sibiu si Ploiesti, pe 27 si 28 aprilie, iar inscrierile sunt deja deschise online.

Pentru a-si inscrie copiii la una sau mai multe lectii gratuite, parintii trebuie sa acceseze calendarul Descopera tenisul!, pe www.descoperatenisul.ro, si sa aleaga orasul, clubul si ziua pentru lectia gratuita pe care o doresc. O lectie de tenis dureaza aproximativ o ora, iar un copil poate participa la oricate lectii dintre cele trecute in calendar. Acestea vor avea loc inclusiv in weekend, iar inscrierile se vor deschide cu circa trei saptamani inaintea fiecarui eveniment. Cluburile partenere asigura terenul, antrenorul si echipamentul necesar (mingi, rachete). Copiii nu trebuie decat sa fie imbracati si incaltati sport.

Daca cei mici vor dori sa continue practicarea acestui sport, ca urmare a primului contact cu tenisul, ei vor avea posibilitatea sa participe la turnee organizate pentru categoria lor de varsta si in functie de abilitatile lor. In continuarea campaniei Descopera tenisul! vine sistemul de competitii Tenis10.

Despre Tenis10

Tenis10 are la baza doua componente esentiale: pe de o parte echipamentul adecvat varstei si capacitatilor fiecarui copil, pe de alta parte sistemul competitional, implementat in aceeasi directie. Altfel spus, copiii joaca tenis pe terenuri mai mici, cu rachete mai scurte si mingi mai usoare, in cadrul unor competitii al caror sistem de scor genereaza partide cu durata redusa. In consecinta, primele experiente pe terenul de tenis de care au parte cei mici sunt lipsite de efortul exagerat care pe cei mai multi ii indeparta pana acum de acest sport.

Conform normelor Federatiei Internationale de Tenis, Tenis10 inglobeaza trei stagii de joc (Rosu, Portocaliu si Verde), concepute pentru a-i ajuta pe copii sa progreseze. Pe masura parcurgerii lor, dimensiunile terenului, lungimea rachetelor si viteza mingilor cresc, pana cand jucatorul avanseaza catre tenisul standard. In privinta echipamentelor de joc specifice, brand-urile producatoare de echipament sportiv s-au asociat proiectului Tenis10, asigurand kit-urile speciale de joc:  fileuri, rachete si mingi. In 2013, proiectul se afla la al patrulea sezon. www.tenis10.ro

 

Despre MPG

MPG este o companie de marketing sportiv care ofera servicii specializate de consultanta sportiva si activare a sponsorizarilor, generand oportunitati de promovare locale si nationale prin sport. In cei 15 ani de activitate, MPG a acumulat o experienta unica, prin dezvoltarea si implementarea a peste 600 de evenimente sportive asociate cu campanii de comunicare specifice si vectori media specializati. Din portofoliul de clienti ai MPG fac parte unele dintre cele mai importante corporatii din Romania. Avand expertiza si capacitatea de a intelege publicul sportiv, practicantii unui sport si pasiunile acestora, MPG implementeaza pentru clientii sai concepte de promovare eficiente si usor masurabile.

www.mpg.com.ro

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU