Reportaj: Destinul copiilor supradotati din Romania

Un reportaj despre sistemul educational din Romania, neputincios in valorificarea micutilor supradotati. Aflati povestile unor copii care ilustreaza perfect neputinta unui sistem educational de a le valorifica talentul.

Copiii care ajung la Mensa si Centrul Gifted Education, „casa” celor cu IQ peste medie, inregistreaza progrese si reusesc sa treaca peste stigmatul de a fi diferit. Centrul functioneaza pe baza teoriei lui Howard Gardner, un psiholog care sustine ca inteligenta este de sapte tipuri: verbală, logica, muzicala, corporală, interpersonală, intrapersonală sau naturalistă

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU