Edu&Care, cursuri si ateliere de dezvoltare personala copii

București

Edu&Care lanseaza cursuri si ateliere de dezvoltare personala pentru copii cu varste cuprinse intre 2-14 ani.

Edu&Care anunta inceperea cursurilor si atelierelor de dezvoltare personala de la 1 octombrie!

Vacanta mare tocmai s-a incheiat, iar acum preocuparea tuturor parintilor este pregatirea copiilor pentru inceperea noului an scolar. Emotia, bucuria si in acelasi timp teama de un nou inceput sunt stari prezente in sufletul copiilor, dar mai ales al parintilor, care-si doresc pentru copiii lor sa inceapa scoala sau gradinita cu succes.

Edu&Care tocmai si-a extins echipa si a pregatit tematici si lectii captivante pentru copii, prin care va acoperi toate ariile de aptitudini si interese necesare bunei dezvoltari a copiilor cu varste cuprinse intre 2-14 ani.

Mai mult decat atat, Edu&Care a pregatit un “plan de bataie” pentru urmatoarea perioada, din dorinta de a contribui cat mai mult la dezvoltarea personala a copiilor,oferind o varietate de cursuri si ateliere desfarurate atat in timpul saptamanii, cat si in weekend.

De luni pana vineri, dupa ora 16.30, la sediul Edu&Care din strada Chopin, nr. 2 B se organizeaza pentru copiii cu varsta 5 – 10 ani urmatoarele cursuri: Actorie, Euritmic – curs de dans, Pictura, Sah, Aikido, Poliglot- curs de limba engleza si germane.

Programul va fi stabilit in functie de inscrieri pana la data de 25 septembrie 2014.

Si weekend-ul se anunta incarcat la Edu&Care cu urmatoarele programe:

  • Kids News (Atelierul de Jurnalism)- pentru copii cu varste intre 6 – 14 ani, sambata 10.30 – 12.00

  • Baby Smart (Primii pasi spre gradinita)- pentru copii cu varste intre 2-3 ani, sambata 10.30 – 12.00

  • Imaginatie fara frontiere- ateliere de creatie, sambata 10.30 – 12.00

  • Poliglot- curs de limba engleza si germana, pentru copii cu varste intre 3- 5 ani, sambata 10.30 – 12.00

  • Cu succes pe scena vietii- ateliere de dezvoltare personala, sambata 12-13.30.

Informatii si inscrieri la cursuri si ateliere de dezvoltare personala:

Tel: 0721 571 086,

E-mail: [email protected]

Website: www.edu-care.ro


Despre EDU&CARE

Edu&Care este primul pachet de programe educative nonformale pentru copiii din Bucureşti cu varste intre 2-14 ani, care ţinteşte dezvoltarea personală printr-o abordare echilibrată a celor 8 dimesiuni ale Inteligenţei Multiple.

Adaptându-ne la realitatea cotidiană şi păstrând o amprentă a învăţământului românesc, în Programele Edu&Care integrăm şi activităţi de beforeschool şi afterschool.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU