Curs de Modelaj şi Sculptură în Lut pentru Copii la Casa Pixie

București

Tehnica, creativitate, lucru cu volumele si traditia unui mestesug de mii de ani cu unul dintre cele mai simple materiale – lutul, aceasta presupune cursul de sculptura si modelaj pe care vi-l propunem. Curs de modelaj şi sculptură în lut pentru copii la Casa Pixie cu Mihai.

Lutul promite mult: a iesit in repetate randuri castigator in lupta cu tableta, atunci cand copiii au avut de ales. Trec astfel zeci de minute iar bucuria de a folosi o canuta facuta de mainile lor intrece orice joc pe calculator. Asta pentru ca obiectul din lut este creat de ei si altfel n-ar fi existat, pe cand jocul ramane acelasi ori de cate ori ar fi fost jucat. Poate deveni, asadar, un hobby cu multe beneficii.

Desi in mana artizanilor pare o joaca, lutul este un material care poate deveni incapatanat ; insa noi il vom imblanzi cu rabdare si vom incerca sa modelam forme din ce in ce mai specifice. Scopul este sa reusim sa ne imprietenim cu acest material si sa-l transformam cu minimul de efort in ceea ce stapana noastra, Fantezia, ne porunceste. Iar de aici pana la Coloana Infinitului…o aruncatura de bat!

Acest curs poate fi urmat si in varianta copil+parinte. Daca sunteti interesati, va rugam sa specificati acest lucru la inscriere.

  • durata unei sedinte va fi de 2h
  • costul de frecventare al acestui curs este de 140 de lei/copil respectiv 200 de lei/copil+parinte pentru 4 sedinte/luna.

Toate cursurile vor avea loc sub forma unor module lunare in timpul saptamanii, o data pe saptamana, dupa ora 17. Datele si orele exacte se vor stabili de comun acord, iar cursul va incepe imediat ce se va forma o grupa de minim 5 cursanti.

Va asteptam cu drag!

Inscrieri la 0743 895 570, printr-un mesaj privat pe Facebook sau pe mail, [email protected].

Contact Casa Pixie

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU