Smart Education – Cursuri dezvoltare personala

București

Cursuri dezvoltare personala pentru copii in zona Piața Dorobanți. Smart Education organizează programe de dezvoltare personală pentru copiii cu vârste între 5 si 14 ani.

Cursuri dezvoltare personala la Smart Education! Succesul se învață! Programul copiilor SMART. Comunicare, comportament, trăsături pentru succes.


Smart Education, Centru de activități pentru copii
, este locul ideal în care copiii pot experimenta și învăța lucruri noi și interesante, pentru a descoperi ceea ce le place să facă mai târziu în viață.

Smart Education a fost înființat din dorința ca fiecare copil care urmează programele noastre să fie el însuși, să fie convins că a comunica este esențial pentru a reuși în viață, să fie convins că poate muta munții din loc, convingeri care au la baza încrederea în forțele proprii.

Situat în centrul Bucureștiului, zona Piața Dorobanți, Smart Education organizează programe de dezvoltare personală pentru copiii cu vârste între 5 si 14 ani.

Programele de dezvoltare personală se concentrează pe domenii variate:

Succesul se învață! Programul copiilor SMART. Comunicare, comportament, trăsături pentru succes.
Pornind de la certitudinea că limbajul și gândirea pot fi educate pentru creșterea performanțelor sociale și emoționale, programul de dezvoltare personală este conceput pentru a pune baza unui “pașaport pentru succes” în viața copilului. Detalii despre obiectivele și beneficiile acestui curs puteți citi pe site.

Invață să joci sah!

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Invităm copiii sa pătrundă în lumea jocului de sah, joc al înțelepciunii care cultivă memoria, inteligența, imaginația. Copiii învață noțiuni specifice, care îi ajută și în viața de zi cu zi: strategie, ofensivă, defensivă, planificare, sacrificiu, capturare, competiție, rivalitate, anticipare, amenințare, autocontrol, raționament etc. Detalii despre obiectivele și beneficiile acestui curs puteți citi pe site.

Curs de teatru in limba engleză

Beneficiile participării la cursurile de teatru, dintre care amintim dezvoltarea abilităților de concentrare și memorare, eliberarea de trac și învățarea gestionarii emoțiilor, se îmbină aici în mod util cu dezvoltarea dicției și pronunției în limba engleză. Activitățile de la ateliere includ: jocuri de concentrare, exerciții de dicție în engleză, exerciții de vocabular și pronunție în engleză. La finalul programelor, au loc spectacole pe scena unui teatru din București, susținute de copiii participanți.

Actor în lumea poveștilor. Artă teatrală

Atelierele de teatru conduc copiii în lumea artei și a jocului creativ, ajutându-i să-și dezvolte abilități personale prin tehnici de actorie și interpretare, jocuri, improvizatii, exerciții de dicție și mișcare scenică.
Copiii își cresc încrederea de a vorbi în fața unei audiențe, își cultivă vorbirea nuanțată și expresivă, își îmbogățesc vocabularul, își dezvoltă spiritul de lucru în echipă.
La finalul programelor, au loc spectacole pe scena unui teatru din București, susținute de copiii participanți.

Ateliere de arte plastice

În cadrul atelierelor “Lumea în culori” îmbinăm cunoștințele despre pictură cu cele despre desen, modelaj, lucru manual și istoria artei. Încurajăm aici exprimarea și dezvoltarea imaginației, a creativității și talentului, pe care fiecare copil le are din plin. Detalii despre desfășurarea atelierelor gasiți pe site.

Educatia financiară și antreprenoriatul pe înțelesul copiilor
Programul de educație financiară răspunde interesului copiilor de a afla mai multe despre bani, buget, antreprenoriat și alte noțiuni financiare, desfășurându-se într-o maniera accesibilă și prietenoasă, în care îmbinăm învățarea cu jocul, activitățile practice și desenul cu exercițiile matematice. Detalii despre modulele cursului găsiți pe site.

Descoperă orașul București – program cu noțiuni de urbanism și arhitectură
În cadrul activităților, analizăm și discutăm pe baza unor fotografii ale orașului, folosim desenul, colajele, avem dezbateri, orientări pe hărți cadastrale, explorări și plimbări prin cartier. Activitățile îi vor încuraja pe copii să ia decizii, să propună idei sau soluții de rezolvare a unor probleme identificate în comunitatea în care trăiesc.

Cursuri de limbi străine: engleză, germană, coordonate de profesori specializați.

Pentru că dorim să răspundem nevoilor copiilor și părinților, oferta de cursuri Smart Education este periodic extinsă și adaptată cerințelor clienților noștri.

Cere chiar azi detalii despre programele care te interesează!
Date de contact:
Smart Education
Strada Roma nr. 63, sector 1, București
Tel. 0730 199 129
E-mail: [email protected]
Website: www.smart-education.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ContactSmartEducation

 

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU