Evenimente pentru copii in weekendul 13-15 martie 2015

 

Ce evenimente si activitati pentru copii au loc in weekendul 13-15 martie 2015 in Bucuresti?

 

evenimente copii

 

Weekend-ul incepe de vineri, asadar va invitam sa petreceti seara alaturi de Tapusele, la spectacolul pentru copii Pestisorul de aur sau sa dansati impreuna cu copiii la Zumba Junior la Funny Circus.

Sambata e o zi plina de evenimente pentru copii: spectacol pentru copii 1-3 ani, Un paianjen foarte grabit, eveniment pentru copii mai mari, 7-12 ani la Fundatia Calea Victoriei : Poveşti cu zei şi eroi – o călătorie în Grecia Antică sau la Teatrul MiniMignon la Spaima dovlecilor.

Pentru ca avem mai mult timp liber in weekend, putem merge impreuna cu copiii peste 5 ani la expozitia Kids on the Moon, deschisa de pe 6 martie pana pe 31 martie la Mall Promenada sau la spectacolul realizat de Teatrul Ion Creanga pentru copii peste 7 ani – Insula Misterioasa.

Sambata si duminica are loc o noua serie de ateliere Montessori pentru cei mici la Gradinita Montessori Edu.

 

Duminica, MiniArtShow va asteapta la spectacolul – atelier cu printesa Sofia, Povesti cu note muzicale iar Asociatia DaDeCe ii introduce pe cei mici in lumea fascinantă a padurii la Atelierul din copac.  Tot duminica, Teatrul Coquette ii asteapta pe cei mici atat dimineata de la 11.30 cat si seara de la 17.00 la spectacole de teatru:  Printesa si bobul de mazare si Vulpea si corbul.

Si pentru ca e ziua spectacolelor de teatru, Dino Piccolino va invita in locatia La Scena la un spectacol pentru copii cu aventuri captivante si cu invitatul special magicianul Titus.

 

 Va dorim un weekend cu soare si multa veselie!

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU