Ferma Animalelor. Film de Animaţie despre Dictatură

Un avertisment cât se poate de direct şi pe înţelesul oricui cu privire la riscurile pe care le presupune pentru individ apariţia regimurilor totalitare.

Filmul de animaţie Ferma animalelor este o alegorie inspirată din romanul scris în 1945 de George Orwell. Fabula foloseşte animale ca şi personaje pentru a vorbi despre evenimentele care au dus la ascensiunea lui Stalin în perioada dinaintea celui de-al Doilea Război Mondial. Chiar autorul descrie romanul pe fiind „contra lui Stalin”.

Vezi şi:

Lista de Afaceri care Sprijină Protestele pentru Abrogarea OUG 13/2017

Cele Mai Apreciate Articole pe Blogurile de Parenting în 2016

10 Excursii Cool In Familie la Mai Puţin de 100 km de Bucureşti

Filmul este un avertisment cât se poate de direct cu privire la riscurile pe care le presupun pentru individ apariţia unor regimuri totalitare, modul în care acestea folosesc represiunea violentă şi campaniile de propagandă. O ocazie bună pentru a deschide cu copilul tău, dacă consideri că este pregătit, o discuţie despre politică, dictatură, valori democratice şi puterea pe care o avem pentru a ne hotărî destinul în viaţă prin acţiunea în comun.

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU