Goliath II în Română. Desene Animate Online

VIDEO. Vezi Goliath II în română şi în engleză, desene animate online. Un film realizat de studiourile Walt Disney şi nominalizat la Oscar 1961 pentru cel mai bun subiect pentru un scurtmetraj de animaţie.

Goliath este un elefanţel de doar 15 cm. El este fiul marelui Goliath, un elefant gigantic care este puţin dezamagit de dimensiunea puiului său. Şi-ar fi dorit o progenitură pe măsură. Mama lui Goliath II este însă mândră de micuţ, chiar dacă acesta are frecvent necazuri din princina faptului că este atât de mic.

Goliath II în română

Mai ales tigrul Raja îi dă tot timpul târcoale pentru că îşi doreşte să îl înfulece. După o astfel de întâmplare, în urma căreia mama sa îl ceartă, Goliath II fuge de la părinţii săi. După ce este salvat, este rândul celorlalţi elefanți să fie terifiaţi de un șoarece. Goliat al II-lea nu este deloc impresionat de şoarece şi îi ţine piept.

Goliath II în engleză

Credit foto: cartoonresearch.com

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU