Ursuletul Corduroy. Serial de Desene Animate în Română

VIDEO. Vezi desene cu ursuleţul Corduroy, un serial 13 episoade de desene animate educative în română. Povestea a luat naştere în 1968, prin cartea cu acelaşi nume scrisă şi ilustrată de Don Freeman. O carte încarcată de întâmplări şi simboluri despre prietenie şi grija faţă de ceilalţi.

Iniţial Don Freeman a vrut să scrie o poveste despre contrastul dintre luxul din marile magazine care vindeau jucării şi modul cum îşi duceau viaţa oamenii simpli, cu accent pe valorile de bază ale acestora.

Ursuleţul Corduroy – Ep. 1

Ursuleţul Corduroy – Ep. 2

Vezi toată seria în engleză aici.

Citeşte şi:

Vacanţele Bloggerilor de Parenting din România în 2017

10 Sfaturi pentru o Vacanţă Reuşită cu Copilul

7 Excursii în Familie la Cai. Cluburi de Echitaţie şi Ferme Kid-Friendly lângă Bucureşti

La noi Corduroy a venit cu numele Năsturel, în cartea cu acelaşi nume pentru copii de la 2-3 ani, scoasă de Editura Cartea Copiilor.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU