Funny Land Before & After School

 

After School Bucuresti sector 2. Funny Land Before & After School

logoFunny Land este locatia in care copilul dvs se va simti ca acasa si s-a infiintat pentru a oferi copilului dvs un mediu educational complet, dar si personal, unul din scopurile nostre fiind acela de a forma copiii sa fie competitivi. In cadrul Funny Land vom incerca sa cunoastem limitele fiecarui copil, respectand ritmul de invatare al fiecaruia. Prin metodele noastre de lucru, ne dorim ca obiectivul nostru sa fie indeplinit si anume: copilul sa astepte cu nerabdare ca a doua zi sa vina la Funny Land pentru a-si desfasura activitatile zilnice alaturi de cadrele specializate dar si de prietenii noi pe care si-i vor face. In fiecare zi vor exista discutii libere pe teme educative de care cu siguranta se vor confrunta tot timpul in dezvolarea lor.

Ne dorim sa devenim cea mai buna institutie – Before & After School – care ofera programe educationale moderne, create de persoane calificate, cu experienta si care isi doresc sa le ofere copiilor tot ce este mai bun.

In etapa cresterii fiecarui copil, orice suport fie din partea familiei, a scolii sau a altor persoane prin explicarea fiecarei intrebari puse de copilul dvs privitoare la mediul inconjurator, oamenilor, gesturilor sau lucrurilor pozitive sau nu, ii este benefica in dezvoltarea lui ca viitor adult. Atasamentul fata de meseria noastra cu siguranta il veti simti cand ne veti pasi pragul si il veti vedea treptat cand rezultatele copilului dvs vor fi vizibil imbunatatite.

De aceste servicii dorim sa beneficize copii cu varste intre 7 si 12 ani proveniti din familii ce se lovesc de problema de a nu avea in grija cui sa lase copii dupa terminarea programului zilnic scolar si pe perioada vacantelor, care vor pentru copii lor o alternativa in care sa fie supravegheati de personal cu pregatire speciala, intr-un cadru de grup care poate stimula capacitatea lor de relationare interpersonala cu  cei de aceeasi varsta dar si cu adultii, nivelul cooperarii, nivelul comunicarii verbale si nonverbale, nivelul creativitatii, imbunatatirea competentelor sociale, cunoasterea propriei persoane etc.

Funny Land este amplasat intr-o locatie cocheta pe strada Agricultori Nr. 54A, zona Vatra Luminoasa si dispune de 300 mp distribuiti pe 3 niveluri, fiecare etaj fiind dotat cu toaleta proprie:

Parter – zona bistro sau zona unde se serveste masa; bucatarie proprie complet utilata;

Etajul 1 – este zona in care se desfasoara activitatile educative si recreative;

Etajul 2 – o zona generoasa, dotata cu jucarii si echipamante de joaca pentru toate varstele, unde copiii se pot relaxa dupa masa de pranz si dupa activitatile educative;

Terasa + curte – amenajata cu elemente de joaca si spatiu unde se pot desfasura diverse activitati in aer liberspatiu de recreere

 

Funny Land colaboreaza cu personal calificat pentru fiecare ramura de activitate pe care o desfasoara. Astfel temele vor fi efectuate sub indrumarea unui cadru didactic (invatator/profesor), cursurile de dans se vor desfasura cu instructor de dans, cursurile de limba straina se vor desfasura cu profesori autorizati sau colaboratori in masura sa lucreze cu copiii, cursurile de teatru si actorie se vor desfasura sub indrumarea unor actori cu experienta, s.a.m.d. pentru fiecare activitate

 

Before School

08.00 -08.30 – primirea copiilor si servirea micului dejun
08.30 -10.30 – efectuarea temelor si pregatirea suplimentara in functie de nevoile academice ale fiecarui copil
10.30 – 11.30 – activitati recreative
11.30 – 12.00 – masa de pranz + desert

After School (programul se optimizeaza in functie de oferta aleasa)

12.00 – 12.30 – preluarea copiilor de la scoala
12.30 – 13.30 – pregatirea copiilor si servirea mesei de pranz + desert
13.30 – 14.00 – activitati recreative / relaxare

14.00 – 16.30 – efectuarea temelor si pregatirea suplimentara in functie de nevoile academice ale fiecarui copil

16.30 -17.00 – servirea unei gustari
17.00 – 19.30 – activitati optionale / consiliere educationala/acces gratuit la locul de joaca / jocuri tematice/ vizionarea unor filme adecvate varstei fiecarui copil

19.30 – 20.30 – pregatirea copiilor pentru preluarea de catre parinti (la cerere se poate asigura si transport catre casa)

 

zona de meseGrupele de varsta ale copiilor: 6-12 ani, diferentiati pe clase

Numarul de copii in grupa: maxim 10

Programul: 8-20

Tarife:

After School – MINI – program 4 ore – 600 lei/luna (include masa principala)

After School – MIDI – program 6 ore – 800 lei/luna (include masa principal + gustare)

After School – MAXI – program 8 ore – 900 lei/luna (include masa principal + gustare)

Before School – program 4 ore – 800 lei/luna (include 2 mese principale/zi)

Transport – 100 lei /luna in limita a 5 km fata de sediul Funny Land

Activitati optionale – tariful poate varia intre 80 -120 lei / luna / optiune  / o sedinta pe saptamana – in functie de optiunea aleasa

NOTA: Ofertele pot fi personalizate si optimizate in functie de nevoile parintilor.

 

Limbi straine: engleza

Activitati optionale: limbi straine (franceza, germana, japoneza) sah, dans, teatru, actorie, pictura, origami – lista va fi completata pe masura ce vom adauga activitati noi.

Transport: se asigura in functie de distant fata de sediul Funny Land

Masa: Hrana copiilor va fi furnizata de o firma de catering, aceasta fiind pregatita in ziua servirii, fiecare livrare fiind insotita de o declaratie de conformitate. La cerere putem pune la dispozitie acte care atesta ca firma de catering functioneaza in deplina legalitatea si conform normelor in vigoare.

Meniul copiilor va fi afisat la receptie si pe site-ul www.funny-land.ro pentru fiecare saptamana, in avans.

Personal medical: colaborare asistent medical

 

Date contact

Locatia: Funny Land

Adresa: Str. Agricultori Nr. 54A sect. 2, Zona Vatra Luminoasa

Telefon: 0741.096.474

Email: [email protected]

Website: www.funny-land.ro

Persoana de contact  Nicoleta Botan

 

Harta Funny Land

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU