Cursuri de vara Helen Doron English 4 Bucuresti

20 Iulie - 11 Septembrie 2015
București

 

Aceasta vara aduce activitati de divertisment la Helen Doron English 4 Bucuresti

Helen Doron cursuri de vara

Nu ai planuri de vacanta pentru copilul tau? Nu este nicio problema, Centrul Helen Doron 4 organizeaza cursuri intensive de vara in limba engleza pentru copii cu varsta cuprinsa 3-14 ani.

Mai jos gasesti informatii despre cele doua cursuri intensive:

  1. HOLIDAY FUN WITH FLUPE

Acest curs include activitati de vacanta exclusiv in limba engleza pentru copii intre 3 si 7 ani prin metoda Helen Doron.

Copiii invata si exerseaza limba engleza cu ajutorul a doua episoade animate noi din Fun with Flupe, cu o multime de jocuri distractive, cantece si activitati creative, toate in limba engleza.

ORGANIZARE:

Programul include un set de materiale speciale: carte + CD.
Programul se poate organiza pentru grupuri de maxim 10 copii, de care se vor ocupa un profesor acreditat Helen Doron Early English si un asistent.

Durata totala: 30 de ore (2 saptamani x 5 zile x 3 ore/zi) pana la 60 de ore (4 saptamani x 5 zile x 3 ore/zi).

Cursul este alcatuit din 4 module de cate o saptamana fiecare, adica 15 ore/modul. Puteți opta pentru participarea la cursul integral sau numai la 1, 2, 3 sau 4 module consecutive de cate o săptămâna.

In ziua de vineri de la finalul cursului (după 2 saptamâni de curs), de la ora 12:00, are loc lecția finala, la care sunt invitați sa participe si părinții.

Programul zilnic este de la ora 9:30 pana la ora 12:30. In ziua de vineri de la finalul cursului, de la ora 12:00, are loc lectia finala, la care sunt invitați si părinții.

* Preturi incepand de la 350 Ron pentru HOLIDAY FUN WITH FLUPE – prețul nu include contravaloarea materialelor de curs.

** La finalul cursului toti participantii vor primi o diploma care atesta finalizarea cu succes a unui curs de excelenta la limba engleza, diploma care alaturi de lucrarile din timpul cursului va face parte din portofoliul educational al copilului.

  1. ENGLISH THROUGH DRAMA

Activitati de vacanta exclusiv in limba engleza pentru copii intre 6 si 14 ani prin metoda Helen Doron.

Copiii își pun în practică cunoștințele de limba engleză vorbită prezentând un basm clasic în stilul pantomimei britanice, cu costume diferite și mult umor. Fiecare poveste conține 300 cuvinte noi și oferă un sfârșit nou poveștilor.

ORGANIZARE:

Programul se poate organiza pentru grupuri de maxim 16 copii, de care se va ocupa un profesor acreditat Helen Doron English.
Durata totala: 30 de ore (2 săptămâni x 5 zile x 3 ore/zi) pana la 60 de ore (4 săptămâni x 5 zile x 3 ore/zi).

Cursul este alcătuit din 2 module de cate doua săptămâna fiecare, adică 30 ore/modul. Puteți opta pentru participarea la cursul integral sau numai la 1 modul.

In ziua de vineri de la finalul cursului (după 2 săptămâni de curs), de la ora 12:00, are loc lecția finala, la care sunt invitați sa participe si părinții.

Programul zilnic este de la ora 9:30 pana la ora 12:30. In ziua de vineri de la finalul cursului, de la ora 12:00, are loc lectia finala, cu prezentarea piesei de teatru studiata in cele doua saptamani, la care sunt invitați si părinții.

* Preturi incepand de la 650 Ron pentru ENGLISH THROUGH DRAMA – prețul include contravaloarea materialelor de curs.

** La finalul cursului toti participantii vor primi o diploma care atesta finalizarea cu succes a unui curs de excelenta la limba engleza, diploma care alaturi de lucrarile din timpul cursului va face parte din portofoliul educational al copilului

 

Inscrierile la aceste cursuri incep din luna iunie 2015.

 

Detalii Eveniment

Perioada:
20 Iulie - 11 Septembrie 2015

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Helen Doron English Learning Centre

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Str. C.C. Arion, nr. 18A, ap. 5

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL