Iarna Muzicala, al 9-lea spectacol al Scolii de Muzica Boem Club

 

Spectacolul va fi compus din 5 mini-concerte oferite de cursantii Scolii de Muzica Boem Club, organizate pe categorii de varsta si pe nivele de cunostinte

Scoala de muzica Boem Club Pe 20 decembrie 2014, la Tinerimea Romana, va avea loc cel de-al 9-lea spectacol al Scolii de Muzica Boem Club – Concertul „Iarna Muzicala”!

Centrul National de Arta Tinerimea Romana (Str. Gutenberg nr. 19, Bucuresti, sector 5) gazduieste, intre orele 10:00-18:00, cel de-al 9-lea spectacol organizat de Scoala de Muzica Boem Club – Concertul „Iarna Muzicala”.

Evenimentul va reuni aproximativ 100 de cursanti copii, adolescenti si adulti, de nivel incepator, intermediar si avansat, care vor canta piese la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet sau cu vocea. Interpretii care vor concerta au varste cuprinse intre 3 si 50 de ani, intrucat Scoala de Muzica Boem Club ofera lectii de muzica pentru orice varsta si orice nivel. Experienta muzicala a interpretilor acestui spectacol pleaca de la 6 luni si ajunge, in cazul unora dintre ei, la cativa ani, toti avand in comun pasiunea si dragostea pentru muzica.

Scoala de Muzica Boem Club_Concert_Tinerimea RomanaSpectacolul va fi compus din 5 mini-concerte oferite de cursantii Scolii de Muzica Boem Club, organizate pe categorii de varsta (copii, adolescenti si adulti) si pe nivel de cunostinte (incepator, intermediar si avansat). Profesorii Boem Club vor oferi si ei demonstratii ale talentului si profesionalismului lor, delectand auditoriul cu piese la pian, chitara, vioara, saxofon sau cu vocea.

Repertoriul concertului va cuprinde atat muzica clasica si usoara, cat si colinde si piese specifice sarbatorilor de iarna. Programul va fi alcatuit din momente solo la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet, dar si din momente de muzica de camera, duete pentru vioara si pian, pentru chitara, voce si chitara, piese de pian la patru maini.


 RECOMANDARE


Toti interpretii din cadrul Concertului „Iarna Muzicala” vor primi diplome si trofee pentru participare si interpretare. Auditoriul va fi constituit din aproximativ 500 de persoane din mediul de business din Bucuresti, antreprenori si manageri, persoane cu profesii liberale, jurnalisti, invitati speciali din diferite domenii si personalitati muzicale care vor canta alaturi de cursantii Scolii de Muzica Boem Club. Spectacolul se va termina cu un cocktail in cadrul caruia cursantii Scolii de Muzica Boem Club vor schimba impresii.

Scoala de Muzica Boem Club Concert Tinerimea RomanaConcertul „Iarna Muzicala” reprezinta incheierea unul an scolar de succes, cu numeroase premii la concursuri de specialitate, cu noi instrumente introduse in grila educationala, cu noi profesori in colectiv, cu si mai multi cursanti de toate varstele si orice nivel zi de zi. Partenerii media ai concertului sunt: Agentia de presa Agerpres, Radio Itsy Bitsy, Cotidianul Ultima Ora, www.clopotel.ro, www.suntparinte.ro, www.Bucuresteni.ro, www.romaniapozitiva.ro, www.gokid.ro, www.roportal.ro, www.orasulm.eu, PRWave, www.autentici.ro si www.calendarulmagic.ro.

 

Anul acesta Scoala de Muzica Boem Club va avea vacanta de iarna intre 23 Decembrie si 4 Ianuarie. Luni, 22 Decembrie, este ultima zi in care se tin cursuri, iar luni, pe 5 Ianuarie, se va relua activitatea la toate cele 3 sedii: BoemClub Dorobanti, BoemClub Alba Iulia, BoemClub Razoare.

Prin organizarea periodica de concerte, auditii, concursuri, Scoala de Muzica Boem Club doreste sa sustina si sa promoveze muzica si talentul muzical la orice varsta, sub moto-ul „Lectii de muzica pentru toate varstele! Niciodata nu e prea tarziu sau prea devreme!”.

Despre Scoala de Muzica Boem Club

Spectacol de Muzica Boem ClubCu o experienta de 5 ani in sustinerea lectiilor de muzica si o echipa de 30 de profesori de muzica absolventi de Conservator cu experienta in predare, Scoala de Muzica Boem Club este prima si cea mai mare scoala de muzica din Romania. Prin calitatea lectiilor de muzica oferite, prin numarul de cursanti si de profesori, prin oferta educationala vasta, prin proiectele muzicale proprii si proiectele educationale la care participa, prin concertele, preselectiile, concursurile, auditiile, bursele educationale si spectacolele organizate, Boem Club este liderul scolilor de muzica private, sustinand cu succes inca din 2009 lectii de muzica de grup si lectii de muzica individuale pentru copii sau adulti.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare: Denisa PETREAN – PR Specialist

Telefon: 0768 300 396

E-mail: [email protected]

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU