Inside Out (Intors pe Dos – 2015). Film copii cinema

Inside Out este o poveste originala si emotionanta de la Pixar, despre maturizare si capacitatea de a învăța si a gestiona emotiile.

In filmul Inside Out Riley are 11 ani si e un copil vesel si fericit, caci mintea ei e condusa de Joy/Bucurie. Dupa ce familia ei trebuie sa se mute in San Francisco, cele cinci emotii ale lui Riley – Joy/Bucurie, Fear/Frica, Disgust/Dezgust, Anger/Furie şi Sadness/Tristeţe – intra in conflict. Cum Riley se apropie de adolescenţa, Joy începe să-şi piardă din influenţă, căci Sadness devine uzurpatoare şi o provoacă pe Riley să plângă în tot felul de momente nepotrivite.

În prima zi de şcoală cele două emoţii dau o luptă puternică pentru control şi ajung să pice în cel mai adânc loc din mintea lui Riley, de unde vor putea scăpa numai dacă îşi vor uni forţele. Între timp, celelalte emoţii rămase singure – Fear, Disgust şi Anger – o transformă pe Riley într-o preadolescentă cu schimbări bruşte de stare.

  • Regizori: Ronaldo Del Carmen; Pete Docter
  • Scenaristi: Josh Cooley; Meg LeFauve; Pete Docter
  • Genul: Familie / Drama / Comedie / Animatie
  • Durata: 94 minute

Program cinema Inside Out (Intors pe Dos – 2015)


VEZI TOATE FILMELE DE LA CINEMA DE SAPTAMANA ASTA

Trailer Inside Out (Intors pe Dos – 2015)

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU