Ups! Am pierdut Arca (2015). Film copii la cinema.

Povestea lui Noe este vazuta in Ups! Am pierdut Arca din perspectiva animalelor intr-un mod amuzant. Film pentru copii care ruleaza la cinema.

Filmul european a fost lansat in America cu titlul All Creatures Big and Small si mai este cunoscut si ca Two by Two. 

Povestea lui Noe este vazuta in Ups! Am pierdut Arca din perspectiva animalelor intr-un mod amuzant, cu mentiunea ca prevaleaza glumele cu caca si pârțuri. Care, dupa cum stim, sunt foarte apreciate de cei mici. Asteapta-te si la cateva scene poate un pic prea dark sau intense pentru cei foarte mici si sensibili, mai ales scenele in care animalele incerca sa scape de potop.

E sfârșitul lumii. Potopul se apropie. Din fericire pentru Dave și fiul său, o pereche de Nestriani stângaci, o arca a fost construita pentru a salva toate animalele. Dar, așa cum se pare, nestrianii nu au voie sa urce pe arca. Ascunsi la bord cu ajutorul involuntar dat de Hazel și fiica ei Lea, două femele Grymp, cei doi nestriani cred că sunt în siguranță. Până cand copiii curioși cad de pe arca. Acum Finny si Leah se lupta atat sa supravietuiasca inundatiei si atacurilor pradatorilor cat si sa ajunga pe varful muntelui. Dave si Hazel incerca sa pună deoparte diferențele lor pentru ca impreuna sa întoarca arca si sa isi salveze copiii.

  • Regizori: Toby Genkel, Sean McCormack
  • Scenaristi: Richard Conroy, Toby Genkel, Mark Hodkinson
  • Genul: Animatie
  • Durata: 85 minute

Ups!-Am-pierdut-Arca-Ooops!-Noah-is-Gone2015

Program cinema Ups! Am pierdut Arca (Ooops! Noah is Gone – 2015)

VEZI TOATE FILMELE DE LA CINEMA DE SAPTAMANA ASTA

Trailer Ups! Am pierdut Arca (Ooops! Noah is Gone – 2015)

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU