Întâmplări cu Alexandra. Film pentru copii românesc online (1989)

VIDEO. Vezi Intamplări cu Alexandra, un film pentru copii românesc din 1989, cu Mircea Diaconu și fiica acestuia Ana Diaconu.

Un film pentru copii despre copilărie, disciplină și relația părinte-copil.

Alexandra și tatăl ei, Ovidiu, interpretat de Mircea Diaconu, rămân singuri acasă în timpul unei delegații de serviciu a mamei, care devine celebră pozând pentru revista “Femeia”. Ovidiu încearcă să petreacă mai mult timp cu Alexandra și să rămână calm atunci când aceasta face boacăne. Aventurile fetiţei continuă la grădină zoologică, la pescuit, la școală.

În scurt timp lipsa de disciplină face ca întreaga casă să fie dată peste cap. Fetița de 9 ani și tatăl acesteia sunt însă hotărâți să pună stăpânire pe situație și să restabilească ordinea.

Vezi online Întâmplări cu Alexandra, film pentru copii românesc din 1989.

În realitate Alexandra, interpretată de Ana Diaconu, este fiică actorului Mircea Diaconu.

  • Regizor: Cornel Diaconu
  • Distribuție: Mircea Diaconu, Ana Diaconu, Ioana Crăciunescu

Dacă îţi doreşti sa vezi încă un film pentru copii românesc din vremea comunismului te invităm sa vizitezi secţiunea de filme romaneşti.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU