Invat sa citesc: Garda Felina – Intoarcerea

Puiul tau a inceput sa citeasca si este dornic de carti cu povesti scurte si adaptate varstei lui? Incearca seria de carti „Invat sa citesc” de la Editura Litera, care cuprinde o multime de carti de povesti printre care cu siguranta ca isi va descoperi si copilul tau povestea preferata.

Vine o vreme cand puiul tau incepe sa invete sa citeasca si ce bucurie mai mare poti sa-i faci decat sa-l incurajezi oferindu-i carti cu personajele lui preferate?

Cartea „Invat sa citesc” Garda Felina – Intoarcerea face parte din seria de carti pentru copii de la Editura Litera. Evident este dedicata copiilor care se afla la inceput de drum cu cititul. 

garda-felina1O carte practica, cu un format usor de folosit de catre copii, poate fi luata pe drum in rucsacelul copilului si poate fi citita usor oriunde. Fiecare pagina contine un text scurt, de cate o propozitie. Astfel copilul care de-abia incepe sa citeasca va simti satisfactia de a parcurge usor scenele si de a intoarce paginile. Nu se va impiedica de propozitii lungi si intortocheate. Cuvintele folosite sunt simple, din limbajul uzual, insa vei gasi si cuvinte pe care copilul va avea nevoie sa i le explici. In felul acesta isi imbunatateste vocabularul fara sa faca un efort prea mare sau sa faca o activitate separata.

kion-garda-felina

Alege-i cartea cu personajele preferate ca sa fie motivat sa citeasca si sa-i faca si placere. Noi am ales o poveste din seria „Invat sa citesc” Garda Felina caci Kion este personajul preferat al fetitei mele. Textul este presarat cu imagini ale personajelor ceea ce face mai palpitanta si mai vie citirea cartii. Prin povestea lui Kion fetita mea a invatat ce inseamna relatia de rudenie pana la gradul 4, adica: strabunic, bunic, tata si fiu. Ii stie dupa nume pe toti si il admira cel mai multe pe Kion, pentru curajul lui.


 RECOMANDARE


mufasa-si-kion

Tip selectie: Pe incercate 

Varsta recomandata: copii peste 5 ani

De unde poti cumpara cartea din seria „Invat sa citesc” Garda Felina – IntoarcereaClick aici.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU