Itsy Bitsy Art & Craft: Fa-ti propria gradina de primavara din hartie colorata

Primavara si-a intrat bine de tot in drepturi si face sa infloreasca tot mai mai multe flori prin parcuri si gradini. Itsy Bitsy ii invita pe pici, mamici si tatici sa se joace de-a primavara, cu o activitate creativa plina de culoare. Dupa ce inveti sa faci gradina de primavara din hartie colorata, te invitam sa gasesti si alte activitati de Art & Craft de pe site-ul Itsy Bitsy.

Materiale necesare:

  • hartie de diferite culori (inclusiv verde)
  • lipici
  • foarfeca
  • carioca neagra

Pentru inceput, decupeaza o forma ovala de hartie verde (va fi gradina pe care vei lipi florile) si taie cateva fasii subtiri de hartie, tot verzi – acestea vor fi tulpinile frunzelor. Indoaie fasiile decupate pe modelul acordeonului.

Decupeaza din hartie colorata cercuri mai mici si mai mari, dar si cateva frunzulite.

Acum ai totul pregatit pentru a-ti face propria gradina colorata, lipind bucatile de hartie decupate. Formeaza florile lipind cate un cerc mic de hartie in mijlocul unui cerc mai mare si deseneaza cu markerul pe fiecare floare cateva filamente florale.

Ataseaza floricelele pe tulpinile din fasiile indoite, lipeste-le si cate o frunzulita, doua, apoi lipeste florile pe forma ovala.

Iata cat de usor ai obtinut o gradina de primavara din hartie colorata, in care cel mic sa-si imagineze tot felul de jocuri!

Vezi aici si un tutorial video care iti arata cum sa construiesti gradina de primavara.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU