Tabara de Tehnologie – O tabara pentru viitorul copilului tau | 2018

Cea mai COOL tabara dedicata copiilor cu varsta 8-16 ani pasionati de tehnologie, inventii, roboti, LEGO si programare.

TECH SUPER HERO CAMP– program de tabara dedicat copiilor pasionati de tehnologie, robotica, inventii si programare cu varsta 8-16 ani.

SCOPUL acestui program este de a-i apropia pe copii de tehnologie intr-o maniera educativa, de a-i transforma din consumatori pasivi in creatori de tehnologie si de a-i inspira in alegerea unor cariere de viitor din domeniul S.T.E.M- Stiinta, Tehnologie , Inginerie si Matematica.

Daca vii impreuna cu un prieten pana pe 6 iulie, tariful este de 1250 lei/copil in loc de 1300 lei!

Daca te inscrii in perioada 25 iunie – 6 iulie, tariful este de 1250 lei/copil. Tariful este acelasi daca te inscrii alaturi de un prieten in aceeasi serie. 

Tabara de Tehnologie TECH SUPER HERO CAMP 2Aflata la cea de-a 6 a editia, tabara de anul acesta include pe langa Workshop-uri de Tehnologie si Sesiuni de Antreprenoriat si Dezvoltare personala. In cadrul programului, copiii vor avea ocazia sa-si testeze ideile si abilitatile de viitori antreprenori in tehnologie in cadrul sesiunilor creative din ultima zi de tabara.

Activitatile taberei: Robotica, Inginerie LEGO, experimente stiintifice in aer liber, circuite si electronica creativa, fizica si inginerie aplicata, IoT, programare website/ aplicatii mobil/ game design, activitati distractive( excursii, petreceri si seri tematice, jocuri in aer liber si activitati sportive de tip team building)


 RECOMANDARE


Durata taberei: 6 zile
Locatia: Busteni, Complexul Izvorul cu Pastravi
Serii tabara: 1-6 iulie, 8-13 iulie, 15-20 iulie; 22 – 27 iulie ; 29 iulie- 3 august; 5-10 august; 26-31 august

Tariful taberei:

  • 1300 lei/ prima data in tabara
  • 1250 lei daca vii impreuna cu un prieten pana pe 6 iulie
  • 1200 lei oferta pentru grupuri de minim 6 copii
  • reducerea pentru frati este de 5%

TECH SUPER HERO CAMPTariful taberei include: cazare 5 nopti si 3 mese pe zi, accesul la toate worksop-urile taberei sustinute de traineri specializati in domeniu( activitatile vor fi adaptate varstei si nivelului de cunostinte)
* Recomandam aducerea laptopului personal pentru atelierele de programare din cadrul taberei

Date de contact:

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU