Kids Gym. Programe sportive pentru copii

 

Kids Gym. Programe destinate copiilor cu vârste cuprinse între 4 si 12 ani 

kids gymPrin Kids Gym întelegem conceperea unui mediu sigur si stimulant, un loc unde copiii îsi pot dezvolta diferite abilităti fizice si, în primul rând, pot învăta prin joacă.

Diversitatea programelor pe care le punem la dispozitia dumneavoastră au ca scop ajutarea copiilor cu vârste cuprinse între 4 si 12 ani să-si dezvolte si să-si perfectioneze abilitătile fizice (construirea abilitătilor motorii, modalităti de percepere spatială, coordonare, echilibru, agilitate, flexibilitate si estetică corporală).

Kids Gym Program la Piscina Union Iasi combină tehnici de cardio, pilates la saltea, echilibru si stretching.

 

Aerobikids – Aerobic pentru copii. Antrenamentele sunt dinamice si interactive, urmărind aspecte legate de tinuta copilului, dinamica gândirii sub efort fizic, coordonarea si motricitatea copilului. Pe parcursul antrenamentului se execută exercitii cu ajutorul unor instrumente de antrenament (mingi de stabiliatate de 65+75 cm diametru, benzi elastice, steppere, mingi de diverse dimensiuni), toate acestea fiind menite să animeze antrenamentele si să îndrume copiii spre creativitate în antrenamentele sportive (se pot crea combinatii de exercitii executate în grupe de 2-4 copii). În cadrul claselor se învată o serie de pasi de dans aerobic, pe baza unei coregrafii simplificate, urmărind în mod special capacitatea de coordonare a corpului de către copil.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

 

Exergaming – Cu mami si tati care pot participa, exergaming îi captează pe cei mici si pe cei mari deopotrivă. Obiectivul acestei clase este dezvoltarea capacitătii motorii generale si a calitătilor motrice (forta, viteza, rezistenta, mobilitatea, coordonarea si îndemânarea) prin mijloace adaptate vârstei copiilor.

girl_jumping[1]Clasele de gimnastică pentru aceasta vârstă sunt originale si pline de energie. În acest sens, cursul de gimnastica va cuprinde jocuri de miscare, trasee aplicative, stafete si alte elemente distractive. Lectia este foarte atractivă si dinamică si datorită utilizării unor materiale si accesorii diverse: cercuri, corzi, plasă elastică, bancă de gimnastică, mingi, jaloane, saltele, stegulete, esarfe. Copiii vor avea ocazia să facă miscare într-o manieră organizată, dar specifică vârstei, sub formă de joc.

BENEFICII

Încredere în sine, coordonare, estetică corporală, abilităti sociale, disciplină, lucrul în echipă

Piscina Union Iasi
Strada Lascar Catargiu Nr 16A
Iasi, 700106
Tel: 0232 222 910
E-mail: [email protected]

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU