Kidsland Club – Petreceri pentru copii in Iasi

  Locul de joaca ideal pentru petreceri pentru copii in Iasi

  Povestea fermecata a Kidsland Club – Petreceri pentru copii in Iasi – a prins aripi in 2004, pe taramul de basm al IULIUS MALL IASI.

  Intr-un spatiu magic de 350 mp, special creat pentru organizari petreceri copii Iasi, se aduna cele mai frumoase clipe din copilarie si de joaca, zilnic intre 10.00 si 22.00.

  Locul de joaca pentru copii Kidsland Club are un echipaj minunat format din 18 angajati neinfricati, bine pregatiti si trecuti prin multe probe de foc pentru a se purta cu grija si atentie cu fiecare print sau printesa care paseste in acest loc de basm in cadrul acestor petreceri pentru copii. Angajatii Kidsland Club cunosc arta jocului si a povestitului, arta rasului si a dansului, arta cantecului si cea a desenatului, special pentru a le-o impartasi celor mici cu toata dragostea si rabdarea in cele mai frumoase petreceri copii in Iasi.

  Experienta Kidsland Club si abilitatile echipajului sunt demonstrate de cei 400.000 de copii care ne-au trecut pragul si cele peste 8000 de petreceri pentru copii in cei 6 ani de activitate.

  Kidsland Club este un club de petreceri pentru copii in Iasi, aflat la parterul Iulius Mall care ii asteapta pe cei mici cu programe interesante si inedite de animatie, jocuri, cantece, dansuri, desene si concursuri interactive pentru toate categoriile de varsta.

  Va recomandam si va asteptam cu mare drag in parcul Kidsland Club, locul de joaca ideal pentru copii din Iasi!  Locul de poveste al Kidsland Club ocupa centrul demisolului in aripa noua a IULIUS MALL IASI si este inconjurat de magazine pentru copii.

  Contact Kidsland Club – Petreceri pentru copii in Iasi

  Telefon cu motor: 0232 208.552

  Mobile teribile:       0722 408.521

  E-mail cu elice:     [email protected]

  Slideshow:     [email protected]

  Chi-Chi iti raspunde:     [email protected]

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU