Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în Iaşi

  Te pregătești pentru o ieșire în familie și cauţi restaurante cu loc de joacă pentru copii în Iaşi? Dacă vrei ca și copilul tău să aibă ce să facă la restaurant verifică lista noastră, am căutat pentru tine cele mai importante locaţii din Iaşi.

  Nu uită să iei cu tine jucăriile, jocurile sau materialele pentru activităţi pe care copilul tău le preferă. Este posibil sa nu gasesti in toate locatiile  cu care copilul să-şi ocupe timpul cât este la locul de joacă sau chiar la masa. 

  Cu siguranţă mai sunt şi alte astfel de restaurante cu loc de joacă pentru copii în Iași şi de aceea te invităm să postezi sugestiile tale mai jos într-un comentariu sau pe pagina noastra de Facebook!

   

  Lista de Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în Iaşi

  1. 

  Tago

  Restaurant cu loc de joacă pentru copii în Iași

   

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  Unul dintre cele mai apreciate restaurante de familie din Iași, Tago se găsește în centrul orașului și are loc de joacă pentru copii în interior. Locaţia oferă un design plăcut, atmosferă prietenoasă, meniu variat iar clienții sunt în general mulțumiți de calitatea servirii și a preparatelor. 

  Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în Iaşi Tago

  Contact Tago

  • Adresa: Str. I. C. Brătianu, nr. 36, Bl. B1, Parter (fosta cofetarie „Opera”), Iasi VEZI HARTA
  • Tel: 0372 972 972
  • Program: 9 AM – 11 PM

   

  2. 

  Bavaria

  Restaurant Pizzerie cu loc de joacă pentru copii în Iași

  Restaurantul pizzerie Bavaria din Iași oferă meniu cu specific internațional. Clienții se declară mulțumiți de pizza și se bucură de masă în timp ce copiii se pot retrage în locul de joacă special amenajat.

  Bavaria restaurant cu loc de joaca copii iasi

  Îți recomandăm să iei materiale pentru ca cel mic să se poată bucura de activități. 

  Bavaria restaurant cu loc de joaca copii iasi

  Contact Bavaria


  3. 

  Little Texas

  Complex restaurant cu loc de joacă în Iași

  Little Texas este un complex cu hotel, restaurant, centru de evenimente și spații de joacă pentru copii separate. Tema întregului complex este Texasul și Vestul Sălbatic. 

  Restaurantul oferă un decor western și peste 100 de preparate preparate Tex-Mex autentice. Vara te poți bucură de o terasă în aer liber, cu o priveliște frumoasă asupra Iașului. 

  Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în IaşiLittle Texas Kids Village

  Locul de joacă este indoor și pe două nivele, complet separat de restaurant. Copiii de 3-12 ani descoperă acolo lumea Vestului Sălbatic într-o atmosferă colorată și animată. Ei vor găsi tobogan, trasee cu obstacole și piscină cu bile. Nici activitățile nu sunt ignorate, copiii se pot folosi de șevalete pentru desen și o mulțime de jocuri și jucării.

  Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în Iaşi

  Contact Little Texas


   

  4. 

  La Castel

  Complex cu Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în Iaşi

   

  Restaurantul La Castel face parte dintr-un complex elegant care cuprinde şi hotel, centru de conferinţe şi spaţii pentru evenimente variate. Complexul se află la 10 minute de centrul Iasiului. Aflat într-un cadru natural relaxant, în pădure, locația oferă grădinp şi loc de joacă pentru copii în exterior. Amenajarea restaurantului este deosebită și potrivită pentru mese în familie, întâlniri de afaceri și cine festive.

  Restaurante cu Loc de Joacă pentru Copii în Iaşi la castelContact La Castel


   

  Dacă ai aflat de existenţa altor restaurante cu loc de joacă pentru copii în Iaşi te rugăm să postezi mai jos un comentariu şi îţi promitem că ţinem cont de sugestia ta.

  Detalii Locație

  DISTRIBUIE
  GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  1 COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU