Kung Fu Panda 3. Filme copii la cinema +7ani

A sosit pe ecranele din Romania filmul Kung Fu Panda 3! Al treilea film din seria Kung Fu Panda vorbeste despre identitate si legaturi de familie. Filmul poate fi vazut de copiii peste 7 ani sau cu acordul parintilor, datorita scenelor intense cu lupte dar si momentelor in care cei mici pot fi afectati emotional.

Animatia este reusita si vie: satul ursului panda arata ca un mix intre versiunea chineza a satului hobbitilor si Shangri La. Din pacate umorul nu straluceste atunci cand nu este pur si simplu plat.

Tatăl adevărat al ursului panda Po reapare după o absenţă îndelungată şi cei doi călătoresc într-un univers secret doar pentru urşi panda. Între timp, Kai, răufăcătorul cu puteri supranaturale, îşi extinde dominaţia asupra Chinei şi înfrânge rând pe rând maeştrii kung fu. Po se vede nevoit să încerce imposibilul. El va antrena un sat întreg de urşi panda nătărăi, neîndemânatici şi caraghioşi pentru a-i transforma în cea mai puternică trupă Kung Fu Panda.

  • Regie: Alessandro Carloni, Jennifer Yuh Nelson
  • Scenariu: Jonathan Aibel, Glenn Berger
  • Voci: Jack Black, Bryan Cranston, Dustin Hoffman
  • Durata: 95 minute
  • Gen: Animatie, Actiune, Aventura, Comedie, Familie
  • Varsta minima recomandata: 7 ani

Program cinema Kung Fu Panda 3


VEZI TOATE FILMELE DE LA CINEMA DE SAPTAMANA ASTA

Vezi si:

Este posibila disciplina fara pedepse in zilele noastre? Interviu cu Anca Iordache, Trainer Aware Parenting

Unde mergem cu copilul in weekend

10 desene animate cu masini


Trailere Kung Fu Panda 3

Ce trebuie sa stie parintii despre Kung Fu Panda 3

kung fu panda 3 ce trebuie sa stie parintii

Sursa: commonsensemedia.org

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU