Craiasa Zapezii 2 (Snow Queen 2 – 2014). Film copii cinema

Craiasa Zapezii 2 este un film pentru copii care ruleaza la cinema. Se departeaza usor de genul muzical si seria poate fi asemanata cu productiile Pixar.

Craiasa Zapezii 2 este fara indoiala raspunsul rusilor la mult mai faimosul si de succes film american de animatie Frozen. Filmul incepe cu un rezumat al primului film din serie.

După ce au reuşit să oprească planurile malefice ale Crăiesei Zăpezii, trolii au început să se bucure de libertate fără limite. De când a fost aliatul principal în marea victorie, trolul Orm a devenit eroul tuturor. Totuşi, statutul de ajutor nu îl mulţumeşte, de aceea entuziastul personaj începe să împrăştie poveşti de-a dreptul ridicole, conform cărora el este adevăratul erou. De unul singur a învins-o pe Crăiasă şi acum urmează să ia în căsătorie o frumoasă prinţesă şi să moştenească o avere uriaşă!

  • Regizor: Alexey Tsitsilin
  • Scenaristi: Aleksey Zamyslov, Alexey Tsitsilin, Vladimir Nikolaev
  • Genul: Animatie, Familie
  • Distributie: Isabelle Fuhrman, Bella Thorne, Sean Bean

Program cinema Craiasa Zapezii 2


VEZI TOATE FILMELE DE LA CINEMA DE SAPTAMANA ASTA

Vezi si: Filme romanesti online si Desene animate pentru copii mici


Trailer dublat in romana – Craiasa Zapezii 2

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU