Zootopia. Film la cinema copii +8 ani

Zootopia, o poveste fermecatoare si amuzanta despre o lume urbana a tuturor animalelor, care traiesc in armonie, toleranta si spirit de echipa, dar unde multe lucruri se pot schimba in bine cu un pic de ambitie.

Metropola modernă a mamiferelor din Zootropolis este un oraș ca nici un altul. Cuprinzând cartiere de locuinţe precum luxosul Sahara Square sau glacialul Tundratown, reprezintă o încrucişare de rase, unde animale din fiecare mediu trăiesc laolaltă – un loc unde, indiferent ce eşti, de la cel mai impunător elefant la cel mai mic şoricel, poţi deveni orice.

Însă când ofiţerul începător Judy Hopkins ajunge în oraş, ea îşi dă seama că a fi primul iepuraş într-o echipă de poliţie formată din animale mari şi puternice nu e atât de uşor. Hotărâtă să-şi dovedească valoarea, ea profită de ocazia de a rezolva un caz, chiar dacă asta înseamnă să se asocieze cu vulpoiul şarlatan şi bun de gură Nick Wilde, pentru a desluşi misterul. (cinemarx.ro)

 • Regie: Jared Bush, Rich Moore, Byron Howard
 • Scenariu: Dan Fogelman, Jim Reardon, Josie Trinidad
 • Gen: Familie, Comedie, Aventura, Actiune, Animatie
 • Durata: 108 minute
 • Varsta recomandata: +8 ani

Copiii se vor afla mai multe despre diferența dintre prădător și pradă, despre stereotipuri cu privire la anumite animale. Ei vor vedea de ce este important sa treci granita superficialului atunci cand judeci un individ.

Program cinema Zootopia


VEZI TOATE FILMELE DE LA CINEMA DE SAPTAMANA ASTA

Vezi si:

Recomandari de cursuri de dezvoltare personala pentru copii

Unde mergem cu copilul in weekend

5 filmulete haioase de la Pixar


Trailer Zootopia

Mesaje pozitive ale filmului Zootopia

 • Urmează-ţi visul
 • Oameni care par buni te pot surprinde si sa nu fie ceea ce par
 • Poti reusi orice daca crezi in puterea ta si perseverezi
 • Nu ceda in fata unui bătăuș
 • Priveste dincolo de stereotipuri și prejudecati
 • Oameni din medii diferite se pot uni in alianțe puternice daca privesc dincolo de diferențe si se concentreaza pe punctele comune

Ce trebuie sa stie parintii despre Zootopia

zootopia-film-copii-cinema

Sursa: commonsensemedia.org

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU