Lectii de matematica interactiva pentru elevi

București

Lectii de matematica interactiva pentru elevii din clasele 0-8. Meditatii si pregatire la matematica pentru elevi prin metode interactive.

 

Centrul de Matematica Interactiva va invita sa descoperiti ca Matematica poate fi invatata si altfel: lectiile de matematica sunt predate cu tehnologii moderne (tabla interactiva, tablete) si un grad sporit de interactivitate!

La Matematica Interactiva ne dorim sa schimbam modul de invatare a acestei materii. In cadrul lectiilor de matematica introducem noi metode de prezentare si invatare care sa ii faca pe copii sa se bucure de aceasta experienta. Stim ca un copil va invata cel mai bine atunci cand ii place ceea ce face.

Copiii nostri sunt acum experti in folosirea noilor tehnologii, a venit momentul sa folosim aceste  elemente in predarea si asimilarea cunostintelor matematice. Astfel, copilul tau va fi cu un pas inainte, pregatit pentru introducerea manualelor digitale in sistemul de invatamant romanesc pastrand un evident avantaj competitiv in timp ce va invata matematica cu o placere pe care scoala uneori nu reuseste sa o insufle tuturor.

Cursuri de matematica interactiva pentru copii din clasele 0-8

 

  • Tabla interactiva si tabletele sunt componente importante in cursurile noastre si ne ajuta sa indeplinim mai multe cerinte deodata
  • Placerea de a studia matematica prin intermediul jocului
  • Abilitatea de a prezenta copiilor legatura dintre subiectele invatate si viata lor de zi cu zi, ajutandu-i sa inteleaga importanta acestora
  • Cresterea competitivitatii si abilitatea de ajustare rapida a comportamentelor gresite printr-un feedback instant catre elev, dar si catre parinti
  • Dezvoltarea lucrului in echipa prin desfasurarea de exercitii la comun.

Un alt element important al lectiilor de matematica interactiva va fi stabilirea componentei grupelor pe baza nivelului de pregatire al fiecarui elev.
Un test de evaluare in prima sedinta ne va permite sa oferim copilului tau posibilitatea de a lucra alaturi de colegi cu nivele asemanatoare, permitand profesorului sa lucreze la nivelul optim cu intreaga grupa.  Evitam astfel ceea ce se intampla la o ora de scoala, unde elevul foarte bun ajunge sa se plictiseasca repede, iar cel cu mai putina pasiune sa nu tina pasul cu restul clasei.  Ne asiguram astfel ca la fiecare sedinta, elevul are un mediu care sa il provoace sa fie mai bun, mai eficient in ceea ce face.
Fiecare grupa va avea cel mult 6 copii.

Profesorii nostri sunt dornici sa-i invete pe copii „altfel”. Disponibili si cunoscatori, cu un zambet pe buze, sunt gata sa schimbe perceptia copiilor despre cat de greu este sa inveti Matematica.

Copiii au ocazia de a experimenta o ora de Matematica Interactiva, participand la evenimentul nostru gratuit Zilele Portilor Deschise.

 

Detalii Lectii de matematica interactiva pentru elevi clasele 0-8:

Cursurile noastre au preturi pornind de la 60RON pe sedinta si sunt organizate o data pe saptamana pentru copiii din clasele 0-8.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru www.matematica-interactiva.ro

 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU