Cursuri de dans si balet la Clubul Copiilor Isteti

București

Invătarea dansului și baletului de către un copil, contribuie la încurajarea disciplinei fizice, la sensibilizarea generală a corpului și controlul acestuia, favorizând o postură bună și comunicarea corpului. Cursuri de dans si balet la Clubul Copiilor Isteti.

Copiii care practică baletul, invată să aibă o nutriție adecvată, pentru a-și menține corpul în formă, astfel încât să poată dansa. Invătarea unei diete sănătoase de la o varstă fragedă este un lucru important, deoarece un număr mare de copii sunt supraponderali.

Baletul face copiii conștienți de metodele pe care le pot folosi pentru a-și păstra corpul în formă. Cei mai mulți copii vor fi încântați că vor deveni în formă și sănătosi, fapt ce contribuie la o stimă de sine crescută.

Natura liniștitoare a baletului incurajează copilul să simtă o stare de bine. Calmul imbunătăteste nivelul de stres al copilului, ceea ce îl va face o persoană mai sănătoasă și mai fericită!

Va invitam la Cursuri de dans si balet la Clubul Copiilor Isteti:

Cursuri de Dans

  • Abonament 1 luna-1 ședința (60 minute) / săptămana – 80 lei
  • Abonament 1 luna-2 ședințe (60 minute) / săptămana – 150 lei

Program cursuri de Dans

  • Luni 18.30-19.30
  • Joi 18.00-19.00

Cursuri de Balet

  • Abonament 1 luna – 1 ședința (60 minute) / săptămana – 100 lei
  • Abonament 1 luna – 2 ședințe (60 minute) / săptămana – 190 lei

Program cursuri de balet

  • Marți 18.00-19.00
  • Joi 17.00-18.00

Lecțiile sunt susținute de profesor balet Liana Strat cu o experientă de peste 8 ani ca profesor dans și balet copii, precum și studii coregrafie.

Contact si inscrieri Clubul Copiilor Isteti


Vezi si:

FILME LA CINEMA: Cartea Junglei. Film pentru copii

ACTIVITATI: Pantera Roz. Desene animate online

EVENIMENTE: Toate evenimentele pentru copii de saptamana asta

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU