Cursuri de pregatire matematică pentru elevi

București

Cursuri de pregatire matematica pentru elevii din clasele I-VIII. Meditatii de matematica prin metode inovative de predare.

Experienţa celor 4 ani de cursuri de pregatire Matematica cu Drag ne ajută la transmiterea către copii a modului în care matematica ne înconjoară zi de zi.

Uneori, matematica este predată într-o manieră mult prea teoretică, acest lucru făcându-i pe cei mici să nu o aprecieze la adevărata ei valoare.

Prin cursurile de pregatire la matematica, echipa Matematica cu Drag, isi propune an de an să schimbe ceva din acest punct de vedere, astfel încât copiii să prindă drag de această regină a științelor. Inovația este cuvântul care ne caracterizează cel mai bine, cursurile fiind împărțite pe module lunare, cum ar fi aplicarea matematicii în geografie, arhitectură, artă, sport, circulație auto, astronomie, dar și multe altele.

Chiar dacă metodele de a preda matematica sunt diferite de cele tradiționale, este prioritar pentru Matematica cu Drag ca rezultatele școlare bune și mai puțin bune ale copiilor să se transforme în unele foarte bune. Știm cât de importantă este pasiunea pentru a fi cât mai bun într-un domeniu, așa că predarea matematicii, cu drag, este prioritatea noastră.

Tariful pentru o şedinţă de pregatire matematica este de 30 de lei, iar organizarea grupelor se face pe clase. Se lucreaza cu copii de clase primare şi gimnaziale, iar programul şi locaţiile cursurilor de pregatire matematica le puteţi găsi pe www.matematicacudrag.ro.

Contact: [email protected] sau la telefon 0725 889 373.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Locatii:  

Alma Vision (zona Piaţa Rosseti, str. Popa Rusu, nr. 16A, sector 2)

Preciziei Bussines Center ( bd. Preciziei, nr.1, tronson II, etaj 1, sector 6).

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU