Limba engleza prin muzica, joc si miscare. Learn with Music

Learn with Music, program special adus din Statele Unite ale Americii, ofera pentru prima data in Romania sansa unui curs de limba engleza prin muzica, joc si miscare pentru parinti si copii!

Cei mai importanți ani în educație sunt cuprinși între 0 și 6 ani, interval în care creierul își formează conexiunile vitale.

Atunci când ne naștem avem miliarde de celule nervoase. În minutul în care începe viața și celulele sunt stimulate (ex. lumina pe care o vede ochiul, sunetele pe care le auzim, atingerile, etc.), în acel moment încep să se formeze conexiunile în creier – ca și cum am construi o mare autostradă cu tot felul de intersecții prin care informatia este învățată să circule cu ajutorul simțurilor. Cu cât autostrada pe care o construim în intervalul de vârstă 0-6 ani este mai ramificată, extinsă, cu atât va fi mai largă platforma ce cuprinde capacitățile noastre de învățare.

Expunerea timpurie a copilului la muzică și o limbă străină, engleza, va întări multe deprinderi ce vor fi utile pe parcursul întregii vieți. Dintre acestea enumerăm:

  • Încrederea în sine
  • Creativitatea,Expresivitatea
  • Concentrarea
  • Coordonarea
  • Relaxarea
  • Învățarea, Memorarea

Programul Learn with Music conţine activităţi diverse, fiecare specfic concepută pentru a încuraja un tip diferit de învăţare. Cântecelele, instrumentele concepute pentru vârstele copiilor, explorarea instrumentelor muzicale, dansurile, jocurile vocale, audiţiile muzicale, explorarea diverselor genuri muzicale – toate acestea vor fi aprofundate la clasele noastre în limba engleză!

Clasa de muzică se întâlnește o dată pe săptămână, având durata de aproximativ 45 minute, desfășurându-se pe parcursul a zece săptămâni. Fiecare familie va primi cântecelele și cărticica cu versuri (în format PDF) printr-un sistem de download.

Instrumentele muzicale folosite în timpul claselor sunt alese cu mare grijă și sunt selectate special pentru vârsta copiilor. La clasele noastre cei mici pot experimenta: clopoței, ouă de ritmică, tobe, triunghi de rezonanță, clopot de rezonanță, bandă elastică pentru ritmică, etc.

Părinții vor participa alături de copii și împreună vor învăța limba engleză prin joc, cântec și mișcare.

Principalul scop al programului Learn With Music este acela de a încuraja părintele să repete activitățile de la clase și în propriul cămin. Dragi părinți, nu uitați că cei mici vor imita acțiunile dumneavoastră! Amintiți-vă că cea mai importantă atitudine pe care o puteți induce este bucuria și entuziasmul pentru muzică și limba engleză. Nu uitați: copiii învață prin joacă!

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU