20 Cele Mai Frumoase Locuri de Petreceri în Aer Liber pentru Copii în București și Împrejurimi

București

Ești în căutarea locurilor ideale pentru organizarea petrecerilor în aer liber pentru copii în București? Ei bine, nu căuta mai departe! Aici vei găsi cele mai bune opțiuni disponibile. Cu amenajări și facilități adaptate nevoilor copiilor, aceste locuri sunt perfecte pentru a sărbători ocazii speciale în aer liber.

De la curți amenajate și grădini, până la ferme și parcuri de aventură, Bucureștiul și împrejurimile au multe opțiuni pentru a-ți ține micii petrecăreți fericiți și ocupați cu ocazia unei petreceri de zi de naștere.

Indiferent dacă copilul tău este pasionat de explorare, sport sau timp în natură, există o varietate de locații în București unde poți organiza o petrecere de neuitat. Dacă vrei să eviți stresul și bătăile de cap ale organizării unei petreceri acasă, aceste locuri sunt alegerea perfectă. Vei găsi tot ce ai nevoie pentru o petrecere reușită în aer liber pentru copii în București.

Așa că nu mai sta pe gânduri și planifică o petrecere plină de distracție și aventură într-unul dintre aceste locuri minunate!

20 Cele mai Frumoase Locuri de Petreceri în Aer Liber pentru Copii în București și Împrejurimi

1. Creative Kids Park
Loc de petreceri în aer liber în Sector 1 din București

Ai auzit vreodată de un loc magic în București, unde ai piscina, terenuri de sport, grădina, animăluțe drăgălașe și un conac într-un singur loc? Acesta este Creative Kids Park, un NOU parc de distracție de 10.000 metri pătrați pentru joacă și învățare, în imediata vecinătate a parcului Mogoșoaia.

Descoperă oaza de distracție și aventură de la Creative Kids Park – piscina noastră fantastică, destinată special pentru petrecerile și aniversările copiilor tăi! Un loc de joacă unde râsetele și chicotelile sunt muzica noastră de fundal.

10 Escape Rooms în București pentru Copii Aventuroși

Piscina este întotdeauna curată și are o zona cu adâncimea potrivită pentru copii. Părinții pot sta liniștiți și se pot relaxa pe șezlongurile confortabile, savurând o băutură răcoritoare de la bar.

Așadar, ce mai aștepți? Contactează locația pentru a rezerva petrecerea perfectă în aer liber sau chiar în interior!

Detalii: https://gokid.ro/organizeaza-petrecere-piscina-gradina-aniversari-memorabile-creative-kids-park-mogosoaia/

2. Secret Forest Garden
Loc de Petreceri în Aer Liber pentru Copii în Corbeanca

Secret Forest Garden este o locație de petreceri în aer liber pentru copii lângă București, situată la marginea pădurii, în comuna Corbeanca. Două grădini de vară intime și plăcute, Secret Forest Garden si Secret Forest Garden 2.0, te așteaptă cu verdeață și umbră din belșug, cu spații sigure și special amenajate pentru petreceri în aer liber.

vedere Secret Forest Garden Corbeanca Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti
facebook.com/secretforestgarden

Cu piscine încălzite permanent, plaje cu sezlonguri, loc de joacă pentru copii, terase acoperite, mese și scaune, zone de grătar și tot ce ai nevoie pentru o zi de relaxare, Secret Forest Garden pare locul perfect pentru o petrecere reușită.

piscina Secret Forest Garden Corbeanca Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti
facebook.com/secretforestgarden
piscina Secret Forest Garden Corbeanca Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti
facebook.com/secretforestgarden

Inchirierea locației include acces exclusiv la întreaga grădină, precum și la toate facilitățile disponibile. De asemenea, îți poți organiza singur petrecerea, fie cu mâncare și băutură din propria gospodărie, fie cu ajutorul unui furnizor de catering.

Detalii: https://www.facebook.com/secretforestgarden

3. Nature Parties – Pipera
Loc de Petreceri în Aer Liber pentru Copii în Pipera

La Nature Parties copiii se pot bucura de o zi de distracție și relaxare în aer liber, înconjurați de natură. Copiii se pot răcori și se pot distra în zilele toride de vară în piscina descoperită de 50 de metri pătrați.

curte Nature Parties Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti
Facebook/Nature Parties

De asemenea, pot vizita ferma cu animale, unde pot vedea și hrăni ponei, capre, iepuri, rate, gâște și găini. Copiii se pot juca pe trei locuri de joacă, cu tobogane, trambulină și groapă de nisip. În plus, pot juca fotbal pe terenul de fotbal.

animale Nature Parties Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti
Facebook/Nature Parties
piscina Nature Parties Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti
Facebook/Nature Parties

Detalii: https://www.facebook.com/profile.php?id=100091462137693

4. Ferma Animalelor
Locație în care poți organiza petrecere în aer liber în Pantelimon

Ferma Animalelor din Pantelimon are o suprafață de peste 40.000 de metri pătrați, un loc sigur și distractiv, unde copiii se pot apropia în siguranță de animalele domestice și pot învăța despre ele petrecând timp de calitate cu familia sau prietenii.

Ferma Animalelor vedere Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii langa BucurestiLocul de joacă include tobogane, leagăne, un spațiu de cățărare și alte atracții. Copiii se pot bucura de natură și de animale, au la dispoziție un spațiu mare de joacă și sunt în siguranță în permanență. Părinții se pot relaxa și pot petrece timp de calitate cu familia.
Ferma oferă o varietate de facilități pentru petreceri și acces neexclusiv la toate animalele din fermă. Mâncarea poate fi pregătită de Fermă sau de către invitați. În spațiul special amenajat pentru petreceri locația vă oferă frigider pentru alimente și băuturi, un radio cu CD și chiar invitații personalizate.

Ferma Animalelor gaini Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii langa Bucuresti
facebook.com/fermaanimalelor
Ferma Animalelor copii hranesc animale Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii langa Bucuresti
facebook.com/fermaanimalelor

Copiii se pot bucura de natură și de animale, au la dispoziție un spațiu mare de joacă și sunt în siguranță în permanență. Părinții se pot relaxa și pot petrece timp de calitate cu familia.

După distracția de la Fermă, la plecare puteți lua acasă lapte proaspăt direct de la dozator și produse lactate proaspete.

Detalii: https://www.facebook.com/fermaanimalelor

5. Edenland – Balotesti
Petreceri la parc de aventură

Edenland Park este o destinație plăcută pentru copii ce își doresc să iasă pentru o zi întreagă la mișcare în aer curat. Un parc de aventură situat la doar 20 de minute de București, în Balotești, Ilfov, parcul oferă o varietate de activități, de la trasee în copaci și tir cu arcul la echitație și plimbări cu bicicleta.

Edenland Balotesti vedere Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti
facebook.com/EdenlandPark/

Una dintre atracțiile principale ale celor 100 de hectare de spațiu verde de la Edenland Park este sistemul de 10 trasee de aventura în copaci, care oferă provocări pentru toate nivelurile de experiență. Parcul oferă, de asemenea, un parc de distracții cu peste 30 de atracții, inclusiv un carusel, un trenuleț și un labirint. Nu lipsesc o zonă de picnic, una de camping, un restaurant și un bar.

Edenland Balotesti catarare copil Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti
facebook.com/EdenlandPark/
Edenland Balotesti petreceri Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti
facebook.com/EdenlandPark/

Pentru a intra la Edenland Park se plătește o taxă de 15 lei de persoană. Copiii sub 3 ani au acces gratuit. Activitățile parcului se plătesc separat de taxa de acces.

Edenland Balotesti animale 2 Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti
facebook.com/EdenlandPark/

Pentru petreceri se poate rezerva un spatiu outdoor, in functie de numarul persoanelor participante, pe care il poti decora conform tematicii evenimentului. Spre exemplu, un pavilion de 9 locuri se poate închiria cu 200 lei/zi. Spatiul rezervat este pus la dispozitie toata ziua incepand cu ora 10:00, până când apune soarelui. Aici copiii se pot bucura de trasee în copaci, tir cu arcul, echitație și multe alte activități.

Detalii: https://www.facebook.com/EdenlandPark/

6. Aventura Parc Herăstrău
Parc de Aventură în sectorul 1 în Parc Herăstrău

Parcul de aventură din Herăstrău nu organizează petreceri, dar se află chiar în parc și de aceea este o opțiune interesantă de activitate dacă decizi să faci o petrecere la iarbă verde în parc.

traseu plasa in aventura parc herastrau Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti
Facebook/Aventura Parc Herăstrău

Locația oferă trasee cu niveluri de dificultate variate, care le va pune la încercare celor mici agilitatea, echilibrul, concentrarea și voința de a-și depăși limitele. Copii plătesc 50 de lei pentru 2 ore de aventură, cu 20 de lei pentru ora suplimentară.

vedere aventura parc herastrau Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti
Facebook/Aventura Parc Herăstrău
traseu in aventura parc herastrau Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti
Facebook/Aventura Parc Herăstrău

Petrecerea poate continua la picnic în parc, poate chiar în zona cea mai vizitată de părinții cu copii, unde se găsește Roaba de Cultură.

Detalii: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063790303707

7. Extreme Parc Cernica
Petreceri în Parcul de Aventură din Pantelimon

Pentru o petrecere în aer liber, sau o evadare în familie, Extreme Park Cernica este locul de la marginea Bucureștiului unde cei mici se pot bucura de distracție cu activități dinamice și la înălțime.

traseu Extreme Park Cernica Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti
facebook.com/ExtremeParkCernica

Locația oferă suport in planificarea evenimentului, consiliere in alegerea activitatilor in functie de conditie fizica și vârstă, pachete personalizate in functie de bugetul si intervale orare solicitate. Aici micii petrecăreți experimentează adrenalina pe tiroliană sau încearcă cele 11 trasee suspendate în copaci, unde echilibrul și curajul le sunt puse la încercare.

zona picnic Extreme Park Cernica Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti
facebook.com/ExtremeParkCernica
trasee Extreme Park Cernica Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti
facebook.com/ExtremeParkCernica
tiroliana Extreme Park Cernica Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti
facebook.com/ExtremeParkCernica

Spațiul de picnic poate fi rezervat pentru organizarea petrecerii savurează momente relaxante de picnic în mijlocul naturii.

Detalii: https://www.facebook.com/ExtremeParkCernica

Vezi lista de parcuri de aventură din București și împrejurimi

8. Curtea de Vară
Locație de petreceri în aer liber în Dobroești – Pantelimon

O oază de liniște și de verdeață la 2 minute de Cora Pantelimon, Curtea de Vară din Dobroești este locul perfect pentru o petrecere aniversară de neuitat pentru copiii cu vârsta de maxim 7 ani.

Curtea de Vara afara Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti
facebook.com/curteadevara

Dotată cu tot ce este necesar, Curtea de Vară oferă o experiență completă pentru copii și părinți, de la veselă și tacâmuri la jucării și jocuri. Cu o terasă extraordinară și o atmosferă perfectă, Curtea de Vară este un loc minunat pentru a sărbători o zi specială în aer liber.

Curtea de Vara verdeata Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti
facebook.com/curteadevara
Curtea de Vara mese Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti
facebook.com/curteadevara
Curtea de Vara interior Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti
facebook.com/curteadevara

Detalii: https://www.facebook.com/curteadevara

9. Amai Garden – Unirii
Cafenea cu loc de joaca pentru petreceri în aer liber în sectorul 4 din București

Ideală pentru familii relaxate cu copii de 0-12 ani, Amai este loc de explorat pentru prichindei si oază de relaxare pentru părinți în sectorul 4 din București. Amai Garden este cea mai noua cafenea cu locuri de joaca din Bucuresti, locul unde va puteti bea cafeaua in fiecare zi dar puteți reveni si pentru ocaziile speciale!

Amai Garden - Gradina cu Loc de Joaca Petreceri in Inima Bucurestiului playground outdoorGradina intinsa in jurul unei case interbelice este foarte bine intretinuta, cu multa vegetatie care aduce racoare pe timpul verii si evadare din urban. Copiii se pot bucura de un castel pentru printi și printese, un loc de joacă în nisip, hamac, balansoare, porți de fotbal, palete de tenis și badminton, și chiar tir cu arcul. În timp ce copiii se joacă, părinții se pot relaxa la umbra copacilor.

Amai Garden - Gradina cu Loc de Joaca Petreceri in Inima Bucurestiului playground outdoorAmai Garden - Gradina cu Loc de Joaca Petreceri in Inima Bucurestiului playground outdoorAmai Garden - Gradina cu Loc de Joaca Petreceri in Inima Bucurestiului playground outdoorDetalii: https://gokid.ro/amai-garden-gradina-cu-loc-de-joaca-si-petreceri-in-inima-bucurestiului/

10. The kid
Loc de Petreceri în Aer Liber pentru Copii în Sectorul 1 în Băneasa

the KID este un spațiu unic în zona Băneasa din București, care îmbină “joaca de calitate” cu creația și distracția copiilor cu relaxarea părinților. O “altfel de locație” dedicată copiilor și părinților, un loc fermecător în apropierea pădurii, pe o suprafață de 3500 de metri pătrați unde te întâmpină o grădină de distracții pentru cei mici și o zonă de relaxare pentru părinți, 2 terase acoperite și spațiu interior, precum și un restaurant.

the kid Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti gradinaVegetație bogată, cu gazon perfect întreținut, care te invită să mergi descult și să te încarci cu energie pozitivă, 200 de arbori, flori în nuanțe variate și zone umbrite pentru zilele călduroase de vară, leagăne, tobogane, hamace, balansoare, piste pentru mașinuțe, zone de „gătit” pentru cei mici, locuri cu nisip, jocuri în aer liber și spații frumos amenajate pentru luat masa și relaxare.

the kid Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti piscinathe kid Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii Bucuresti loc de joacathe kid Locuri de Petreceri in Aer Liber pentru Copii BucurestiDetalii: https://gokid.ro/thekid-loc-de-joaca-si-petreceri-baneasa-in-spatele-fiecarui-copil-lumina-e-un-parinte-soare/

PAGINA URMĂTOARE

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU