Luam copiii la conferinta de parenting din 22 februarie

Activitati gratuite pentru copii la conferinta de parenting cu Jody Pawel 

stireMamici si nu numai, sau mai bine zis, dragi parinti, avem vesti bune, bune! Nu trebuie sa va lasati copiii acasa in ziua conferintei, fiindca noi ne-am gandit la toate.

Avem pentru cei mai mici, Breastfeeding Corner, chiar in sala, pregatit cu de toate, perne pufoase si mari, paturi si cele trebuincioase, astfel incat bebelusii vostri sa pape ori de cate ori doresc, iar voi sa nu ratati nici o secunda din ceea ce va vor spune Jody Pawel si Urania Cremene.

Pentru cei mai marisori am pregatit pe indelete, intr-o sala separata, un Crafts and Play Corner, cu jucariile minunate de la Marvelous Store. Mai mult, le-am pus “gand rau”, asa ca vor avea ateliere de creativitate pe incercate. Vor colora, desena sau modela sub obladuirea aducatorilor de voie buna de la Lumea lui Momo. Singura rugaminte este sa fie insotiti in calatoria prin coltisorul vesel de un adult, fie tatal, bunica sau bona, care sa aiba grija de ei, astfel incat dumneavoastra sa va puteti concentra asa cum trebuie pe dezbaterile din conferinta. Totul este free of charge, din partea noastra.

Multumim celor de la CRYSTAL PALACE BALLROOM ca ne lasa sa le umplem spatiul cu voci ghiduse de copii dar si celor de la Marvelous Store ca ne aduc minuni pentru copii.

 

Detalii organizatorice:

Spatiul de joaca si creativitate va fi deschis intre orele 10.00 si 12.00 (activitati Lumea lui MOMO) si 15.00-18.30 (explorare si joc Marvelous Store)

Breastfeedind Corner va functiona pe toata durata conferintei, respectiv intre orele 9.00 si 18.30.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU