Micii astronauti au parte de o experienta inedita la Kids on the Moon

Kids on the Moon este o expozitie interactiva pentru copiii intre 5 -12 ani, care se desfasoara la Mall Promenada si le ofera celor mici oportunitatea de a invata despre Cosmos si  planetele Sistemului Solar, despre primii oameni care au pășit pe Lună sau despre evoluțiile tehnologice ce conduc la sporirea cunoștiințelor despre spațiul în care noi trăim aici, acum.

O modalitate atrăgătoare și simplă de a le stârni interesul celor mici pentru acest domeniu, este de a-i provoca la o aventură practică, în care vor putea experimenta senzații trăite de astronauți adevărați.

eveniment micii astronauti

Pentru ca cei mici să-și dezvolte interesul pentru un anumit domeniu educațional, este foarte important să-i antrenăm în activități educative, dar cu caracter distractiv și interactiv, desfășurate împreună cu alți copii. Este o metoda eficientă de a le sugera acestora că învațatul poate fi transformat ușor într-un joc interactiv care le va dezvolta viziunea asupra educației.

Din dorința de le oferi copiilor posibilitatea de a învăța și se distra în același timp, Mall Promenada va găzdui în fiecare zi, între 6 – 30 martie, evenimentul Kids On The Moon, o experiență unică, dedicată micilor astronauți cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

Forma planetelor din Sistemul Solar, mărimea lor, numele primei nave spațiale și cine a fost primul om  care a pășit pe solul Lunar, sunt doar câteva dintre noțiunile interesante despre astronomie pe care copiii le vor învăța dinainte de predarea lor la școală, acum într-un mod recreativ. Tot aici, copiii vor participa la o expoziție foto cu imagini din spațiu, vor vedea cum arată echipamentul unui astronaut și vor purta o cască spațială în pășirea lor pe Lună.

expozitie kids on the moon

Participarea la eveniment se face în baza unui bilet în valoare de 10 lei, achiziționat din Mall Promenada, care poate fi rezervat din timp la numărul de telefon 0730 246 246 sau adresa de e-mail [email protected].

Mall Promenada dorește, prin intermediul acestui eveniment, să recomande celor mici o activitate interesantă pentru timpul liber care, de ce nu, se poate transforma într-o oportunitate pentru ca cei mici să-și construiască o idee despre ce vor să studieze când vor crește mari.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU