Siguranta auto la BABY EXPO – Cele mai sigure si confortabile scaune auto pentru copii !

 

Peste 100 de modele de scaune auto, de la cele mai simple la cele mai performante, veti putea testa si alege la BABY EXPO

Siguranta Auto MAXI COSI copii in scaun auto

Tehnica avanseaza in fiecare secunda si influenteaza industria produselor pentru copii, in special a scaunelor auto. Ele au rolul de a asigura protectia copiilor in cazul unui eventual accident si sunt obligatorii pentru dotarea masinii.

 

Timp de 4 zile, BABY EXPO devine locul de prezentare a celor mai renumite branduri de scaune auto pentru copii : Baby Design, Baby Max Candy, Bebe Confort, Cam, Chicco, Chipolino, Cosatto, Espiro, Foppapedretti, Graco, Inglesina, Kiddy, Lorelli, Maxi-Cosi, Nania, Nuna, Peg Perego, Stokke, Vigor Kids, X CAR.

 

La BABY EXPO, aveti posibilitatea sa testati si sa alegeti din cele peste 100 de modele prezentate, de la cele mai simple la cele mai performante.

 

La standul de Siguranta Auto (B.15), din cadrul Salonului BABY EXPO, expertii Maxi-Cosi stau la dispozitia dumneavoastra cu raspunsuri la intrebari ca :

 

Cum aleg scaunul auto potrivit pentru copilul meu ?

Cum montez scaunul auto in autovehicul ?

Copilul meu este fixat corect in scaunul auto ?

Cum calatoresc cu micutul, fara sa fiu amendat?

Cand trebuie sa schimb scaunul auto ?

 

Va asteptam de Joi 19 Martie, pana Duminica 22 Martie, zilnic intre orele 10:00 si 19:00, iar Duminica pana la ora 16:00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

 

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro/b/index.php

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU