Educatia copilului tau nu este de neglijat

 

Studii stiintifice au demonstrat ca invatarea limbajului este o abilitate innascuta, iar ascultarea limbii materne este esentiala pentru a o putea vorbi

centrul helen doron engleza copiiEducatia este foarte importanta pentru orice copil. Studii stiintifice au demonstrat ca invatarea limbajului este o abilitate innascuta, iar ascultarea limbii materne este esentiala pentru a o putea vorbi. Deasemenea, incurajarea constanta accelereaza progresul in invatarea oricarui limbaj.

Jocul, muzica, dansul, rasul si voia buna sunt cele mai autentice manifestari al copilariei si de aceea trebuie sa faca parte din invatarea la varstele mici. Asta inseamna engleza pentru copii cu Helen Doron English.

Engleza cu Helen Doron English tine cont de toate aceste elemente si ofera copiilor si adolescentilor posibilitatea de a invata engleza la fel de placut si natural ca si limba materna.

Metodologia originala Helen Doron le permite copiilor sa invete sa vorbeasca si sa inteleaga limba engleza inainte de a invata sa scrie si sa citeasca. Chiar si bebelusii pot invata limba engleza cu metoda unica Helen Doron. Cu cat copilul este mai mic cu atat acesta “prinde” mai usor anumite cuvintele.
In timpul cursurilor de limba engleza copiii invata: – concepte fizice asociate cu cele 5 simturi: atingere, miros, gust, vaz si auz; – concepte logice – matematice asociate clasificarii, inserierii, numerelor, spatiului (sub, deasupra etc.) si timpului (inainte, dupa etc.). – abilitati sociale: sa imparta cu ceilalti copii;
 sa faca cu randul;
 sa negocieze;
 sa faca mici compromisuri;
 sa conduca;
 sa ia initiati; – crestea stimei de sine: prin joc ei ne pot demonstra realizarile pe care le au si isi scot in evidenta abilitatile;

In centrul Helen Doron Bucuresti 4 copilul dvs. poate invata nu numai limba engleza prin joaca si ascultand cantecelele specifice fiecarui curs in parte, intr-un mediu primitor si prietenos dar beneficiaza de toate aceste concepte.


 RECOMANDARE


Invatarea in grupe mici, invatarea distractiva si incurajarea sunt elementele cheie ale metodei noastre, pe care va invitam s-o descoperiti la centrul nostru.

La Helen Doron English, copiii Dvs. vor vorbi limba engleza natural datorita orelor pline de muzica, veselie si jocuri.
Dorinta de a se reintoarce la ore, de a continua sa exploreze, sa descopere, sa intrebe , implicarea in jocurile si activitatile propuse, toate acestea sunt elemente care, alaturi de zambetul larg de pe fata lor fac din orele noastre o placere atat pentru copii cat si pentru parinti

Pentru programare la o LECTIE DEMO GRATUITA puteti suna la nr. de tel. 0723 501 280 sau puteti contacta un reprezentant Helen Doron English Bucuresti 4 pe adresa de mail [email protected]

 

In aceasta perioada avem deschisa in continuare lista de inscrieri la cursurile de limba engleza pentru copii dupa urmatorul program:
• Luni in intervalul orar: 17.15-18.00; 18.00 – 18.45 si 18.45 – 19.30;
• Miercuri in intervalul orar: 17.15-18.00; 18.00 – 18.45 si 18.45 – 19.30;
• Joi la ora 18:00-18:45 categoria de varsta 3 – 4 ani: 3 locuri disponibile.

Cursurile au loc la sediul Helen Doron English Bucuresti 4 din Str. C.C. Arion, nr. 18A, ap.5, sector 1 ( punct de reper statia de metrou Gara de Nord).

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU