Micuţa mea stea, de Marc Spering, Nicola O’Byrne

Micuţa mea stea este o carte pentru copii mici, incepand cu varsta de 1 an.

Am avut o mica ezitare cand am recomandat varsta, caci cartea este potrivita pentru copii de la 1 an, insa e nevoie de vigilenta parintelui ca sa o pastreze intacta, neavand pagini cartonate.

Deci in nici un caz nu este o carte pe care sa o lasi la indemana puiului tau, ci este potrivita pentru varsta de 1 an prin prisma mesajelor.

Micuta mea stea este despre iubirea dintre pui si mama lui, despre momentele dulci de dinaintea venirii somnului, despre conectarea dintre pui si mama lui.

Carticica face parte din colectia de carti pentru copii de la Editura Pandora M, este potrivita pentru a fi citita si rasfoita la culcare caci il linisteste pe puiul tau, are text foarte putin si pe intelesul lui.

Are format mare, cu imagini atragatoare si culori puternice, cu siguranta ca va deveni cartea lui preferata inainte de culcare, caci nu-i asa, nu e vorba de poveste in primul rand ci de conectarea cu parintele.

Asa cum scrie si pe coperta cartii: „Când se lasă întunericul, iar luna și stelele strălucesc pe cer, când cei mici sunt obosiți și au pleoapele grele de somn, luați-i în brațe și înveliți-i ușor – e timpul pentru o poveste de noapte bună.”

Tip selectie: Pe incercate

De unde poti cumpara cartea Micuţa mea stea? Click aici.

Articol scris de Zina Nichita, Editor Gokid.

Iti recomandam si alte carti de la Editura Pandora M:

Sunt Timid de Karen Bryant-Mole. Cum le explicam copiilor timiditatea?

Minunata palarie a lui Millie, poveste despre imaginatie

Ce sa faci cand iti iesi din fire. Ghid pentru copiii care nu isi pot stapani furia

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU