Muntele Basmelor – Aventură în Familie în Inima Pădurii la Buscat – Cluj

  În mijlocul padurii, la doar 55 de kilometri de Cluj-Napoca, se ascunde o oază de amuzament și aventură, cunoscută sub numele de Muntele Basmelor. Situat în cadrul Buscat Resort, locul a fost numit de localnici „Muntele Basmelor” datorită poveștii pe care o ascunde: o lume în care balauri, dragoni și prințese trăiesc în armonie și își desfășoară aventurile într-un peisaj desprins din vise.

  Povestea este însoțită de personaje 3D supradimensionate, create cu măiestrie în România. Acestea, înălțându-se până la 7 metri, prind viață pe traseul de 2 kilometri al Muntelui Basmelor. Fiecare personaj are o prezență interactivă, punând accent pe explorare și descoperire, și încurajând copiii să-și folosească imaginația într-o atmosferă relaxantă și distractivă.

  colaj personaje Muntele BasmelorPe lângă întâlnirea cu eroii preferați din povești – de la printese și unicorni până la balauri cu trei capete -, parcul oferă o varietate impresionantă de activități recreative pentru cei mici. Traseul este presărat cu ateliere de catarat, casuțe în copaci, tiroliene, leagăne și topogane, toate gândite pentru a testa agilitatea și curajul copiilor. Aventura și explorarea sunt cele care conduc în această lume, fiecare colțișor al parcului fiind meticulos conceput pentru a stimula imaginația și a crea amintiri de neuitat.

  catarare Muntele Basmelor Muntele Basmelor joc

  casuta in copac Muntele Basmelor
  muntelebasmelor.ro
  tobogan Muntele Basmelor
  muntelebasmelor.ro

  Biletele pentru această călătorie în lumea basmelor pot fi achiziționate fie de la intrare, fie online. Prețurile sunt următoarele:

  • 50 lei pentru adulți
  • 40 lei pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani
  • Gratuit pentru copiii sub 3 ani

  Parcursul traseului poate varia între 2 și 4 ore, timp în care fiecare pas deschide o nouă aventură, fiecare colț dezvăluie o nouă surpriză.

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  Printre activitățile ce pot fi savurate în cadrul Muntelui Basmelor se numără:

  Parcul de Amuzament: Un loc plin de veselie, cu tobogane colorate și leagăne zburătoare, unde copiii pot să-și dezvolte abilitățile motorii și să se joace într-un mediu sigur și captivant. Personajele din povești îi însoțesc pe micuți în această călătorie plină de jocuri interactive.

  personaje masa si ursul Muntele BasmelorBike Park: Un paradis pentru pasionații de ciclism, cu trasee amenajate pentru toate nivelurile de abilități și stiluri de ciclism, promițând o experiență plină de adrenalina și distracție pe două roți.

  copil pe mountain bike Muntele BasmelorMountaincart: O modalitate versatilă și amuzantă de a te deplasa, mountaincart-ul oferă o experiență unică pentru toate vârstele. Cu ajutorul acestui vehicul fără motor, poți explora traseele într-un stil aparte și plin de entuziasm.

  mountaincart Muntele Basmelor
  mountaincart la Muntele Basmelor. Sursa: muntelebasmelor.ro

  mountaincart coborare Muntele BasmelorPlimbare cu Telescaunul: Pentru cei care caută liniște și frumusețe, plimbarea cu telescaunul este o experiență ce oferă panorame impresionante asupra peisajului montan. Fie că te bucuri de priveliștea muntelui acoperit de zăpadă sau de verdeața pădurilor, acesta este un mod minunat de a te conecta cu natura.

  telescaun Muntele BasmelorMuntele Basmelor este mai mult decât un simplu parc de distracții pentru cei mici – este o poartă către aventură, imaginație și bucuria de a petrece timp în natură.

  Deschis în intervalul vineri-duminică între orele 10:00 – 19:00 și disponibil pentru grupuri organizate cu programare în intervalul luni-joi, acest tărâm magic își așteaptă vizitatorii să se bucure de experiență până în luna octombrie.

  harta Muntele Basmelor

  Localizare: Buscat Resort, Statiunea Muntele Baisorii, jud Cluj

  Detalii Locație

  Județ:
  Cluj County

  Oraș:
  Muntele Băișorii

  Adresa:
  Buscat Resort, Statiunea Muntele Baisorii, jud Cluj

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU