My Little Pony. Desene cu ponei pentru fetite

VIDEO. Copilul tau se va putea bucura de 43 de minute neintrerupte de desene cu ponei My Little Pony, desene animate online pentru fetite. La final te asteapta si o scurta istorie a unicornului, in forma in care a existat pe Pamant.

My Little Pony – Friendship is magic a inceput ca o linie de jucarii in 1983, cand Bonnie Zacherle, Charles Muenchinger și Steve D’Aguanno produceau o linie de ponei de plastic. Fiecare ponei avea o anumita culoare, coama si un simbol unic. Jucariile My Little Pony au trecut prin mai multe transformari pana au ajuns la aspectul actual.

Mai jos fetita ta se va putea bucura de 43 de minute de My Little Pony, desene animate cu ponei.

My Little Pony – Double Rainboom, desene cu ponei.

Bucura-te de My Little Pony, desene cu ponei online pentru fetite si viziteaza si site-ul oficial My Little Pony.


 

Vezi si

Papusi Ever After High pentru fetite

Unde mergem azi cu copilul


Cu siguranta fetita ta se intreaba daca unicornii exista cu adevarat. Pana sa ii raspunzi la intrebare te sfatuiesc sa vezi filmuletul de mai jos din care vei afla ca unicornii au existat! In urma cu 29.000 de ani creaturile despre care vorbim nu aratau chiar asa cum sunt imaginati in prezent.


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU