Noua colectie de Toamna de la Pipioz

Hainute organice pentru copii – Noua colectie de Toamna de la Pipioz

haine organice copii

Anul acesta toamna a venit mai repede decat ne asteptam, temperaturile au scazut rapid si pe multi ne-a prins nepregatiti, unii dintre noi suntem inca nostalgici dupa vara, altii abea asteptam lunile de toamna cu tot ce au ele mai frumos, scapam de canicula, inceperea scolii si a gradinitelor, prieteni noi, peisaje minunate, jocuri noi….. sbluza copiii mai ales, acel sentiment de nou inceput pe care ni-l aduce toamna inca de cand eram copii, plin de sperante si planuri pentru noua perioada.

 

Acum, avem un nou motiv de veselie, Pipiozii aduc noua colectie de hainute sanatoase si calduroase, mai colorate, mai vesele, mai frumoase!

 

 

 

 

Noi ne pregatim de zor, planuim, pozam, etichetam, impachetam … si va asteptam pe site, www.pipioz.ro, sa vedeti produsele noi, care mai de care mai frumoase si mai practice.

 

dresuri copiidresuri copii, ciorapi copii Pink_pyjamas_lifestle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU