Sportacus – Eroul care a cucerit lumea

Cea mai nouă serie din Orășelul Leneș se lansează în premieră în România, la Boomerang!

Orășelul Leneș este singurul brand global de divertisment dedicat sănătății copiilor

 

Oraselul Lenes

De aproape zece ani, supereroul Sportacus i-a convins pe copiii din toată lumea să facă mișcare, să cânte și să danseze împreună cu personajele serialului Orășelul Leneș. Misiunea lui continuă, iar Sportacus se întoarce în această toamnă în al treilea și cel mai recent sezon, care va avea premiera pe 2 septembrie la 13:45, la postul de televiziune Boomerang.

Oraselul Lenes Logo
Creat de sportivul islandez Magnus Scheving, care este și personaj principal, serialul urmărește aventurile supereroului Sportacus, ale Ștefaniei, fetița cu părul roz, și ale leneșului Robie Putrezitul, alături de amuzanții locuitori din Orășelul Leneș. Peripețiile lor îi distrează pe copii și îi inspiră să mănânce sănătos, să facă mișcare și să danseze. Noile episoade promit mai multe aventuri, povești și umor, mai multă acțiune și personaje noi. Fiecare episod va avea propriul lui cântec, astfel că distracția este garantată pentru întreaga familie. 

 

Noul sezon a fost filmat în studiourile LazyTown din Islanda, iar efectele speciale au fost realizate în studiourile Turner din Atlanta, în portofoliul cărora se numără și titluri precum Ben 10, Matrix și X-Men. Sportacus are noi vehicule și un nou costum cu gadget-uri interesante, create de designerii studioului IronHead din Los Angeles, care au realizat și costumele pentru filmele Batman, Cei 4 fantastici, sau Omul de oțel.

 

Bazat pe conceptul creat de Magnus Scheving în urmă cu 20 de ani, Orășelul Leneș este singurul brand global de divertisment dedicat sănătății copiilor. Alături de serialul de televiziune, brandul înglobează show-uri live, muzică, jocuri, radio, publicații, proiecte pentru comunități – maratoane, cluburi sportive, întâlniri cu copiii – și programe care încurajează alimentația sănătoasă, dezvoltate în cooperare cu agenții guvernamentale. Personajul principal al Orășelului Leneș, Sportacus, care promovează în întreaga lume campanii privind un mod de viață echilibrat, a făcut și un salt la Casa Albă, colaborând chiar cu Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, pentru a-i încuraja pe preșcolari să mănânce sănătos și să facă mișcare.

Sportacus _ Michelle Obama

 

Despre Orășelul Leneș:

  • Creat de Magnus Scheving, Orășelul Leneș a fost lansat în Islanda în 1995, odată cu publicarea unei cărți pentru copii.
  • În 2002, după campania Orășelului Leneș, vânzările de fructe au crescut în Islanda cu 22 la sută.
  • Orășelul Leneș este filmat într-un studio special, construit în Islanda, unul dintre cele mai mari studiouri virtuale din Europa.
  • Fost campion la gimnastică aerobică, Magnus Scheving a câștigat Campionatul European în 1994 și 1995, și medalia de argint la Campionatul Mondial din 1994.
  • Orășelul Leneș și personajul principal, Sportacus, au lansat inițiative menite să schimbe în bine modul de viață al copiilor în țări precum Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Norvegia, Mexic, Islanda și Bulgaria.
  • Serialul este faimos pentru muzica și dansurile sale, iar cântecul Bing Bang, lansat în Marea Britanie, a ajuns pe locul patru în topul single-urilor din această țară.
  • Când spectacolul live Orășelul Leneș a fost anunțat în Mexico City, biletele s-au vândut mai repede decât cele pentru concertul legendarei trupe de rock U2.

Cred cu adevărat că toți copiii sunt supereroi. Le place să facă mișcare, să fie activi și să se distreze, spune Magnus Scheving. Iubesc joaca și trăiesc momentul, de aceea transformă totul într-un joc. De asemenea, copiii știu când au nevoie de energie și când să se odihnească. Am creat Orășelul Leneș fiindcă am vrut să-i încurajez să-și păstreze toată viața această atitudine. Orășelul Leneș știe că toți copiii sunt supereroi și îi motivează să rămână astfel. – Magnus Scheving, fondatorul, creatorul și personaj principal al Orășelului Leneș.

***

Orășelul Leneș, unul dintre cele mai importante și respectate branduri de divertisment pentru copii, înglobează un serial de televiziune premiat, spectacole live, evenimente sportive, publicații și multe altele, care promovează, într-un mod amuzant și captivant, obiceiuri sănătoase de viață în rândul preșcolarilor. Creat de fostul atlet islandez Magnus Scheving, serialul este urmărit în peste 500 de milioane de locuințe din 170 de țări, în 30 de limbi. Orășelul Leneș colaborează cu agenții guvernamentale din întreaga lume pentru a dezvolta programe cu impact pe termen lung dedicate promovării unui stil de viață sănătos.

Boomerang difuzează desene animate îndrăgite de întreaga familie, precum serialele clasice Scooby-Doo, Tom și Jerry, Looney Tunes sau Familia Flintstone. Boomerang îi face pe părinți nostalgici, amintindu-le de vremurile de demult, iar pe copii îi încântă cu aventurile amuzante ale unor personaje precum Pantera Roz, Top Cat, sau Bugs Bunny. Boomerang este disponibil în 12 feed-uri în 13 limbi. Pentru mai multe informaţii vă rugăm accesaţi www.bomerang-tv.ro.

Cartoonito este programul dedicat preșcolarilor difuzat de postul de televiziune pentru copii Boomerang. Lumea Cartoonito este plină de imaginație și amuzament, iar copiii o pot descoperi urmărind seriale precum Orășelul Leneș, Banane în pijamale, sau Jelly Jamm.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU