Ioana Ginghina si MiniArtShow revin in forta

 Ioana Ginghina si MiniArtShow revin in forta

activitati copii miniartshowGata vacanta la MiniArtShow. Toata echipa s-a intors de la munte, de la mare ca sa se apuce de treaba.

Din septembrie revenim cu spectacole si ateliere noi, asa ca repetam de zor pentru viitoarele premiere.

Se anunta o stagiune frumoasa, plina de surprize si evenimente noi, asa ca nu mai este timp de odihna. Ne-am incarcat bateriile si suntem pregatiti de o noua provocare. Echipa s-a mai marit si odata cu ea si ideile noastre sunt mai multe.

Din septembrie vom organiza in fiecare zi de weekend ateliere de educatie prin teatru si creatie, spectacole si  evenimente, in locatiile noastre: Hobby Cafe si Casa Satya.

 

 In curand vom deschide si portile „Scolii de actorie by Ioana Ginghina”.

In fiecare marti si joi seara vom avea grupe de varste diferite, care vor putea intra, cu ajutorul nostru, in tainele jocului actoricesc. Metoda e noua, distractiva si educativa, la fel ca si atelierele noastre, deci nu ezitati sa va interesati inca de pe acum despre scoala noastra.

miniartshow ateliere copii augustPrintre atelierele noastre vechi : „Priveste si descopera”, „Sa cantam, sa pictam si sa dansam cu Minnie Mouse”, „Lumea lui Zumzarel”, „Muzica si jocul, „Tinkerbell si Peter Pan”, veti gasi si titluri noi ca: „Scufita rosie”, „Povesti din jurul lumii”, „Scoala de printi si printese”, „Micii tobosari”, „Marionete din sosete”…

Si nu uitati : organizam cele mai tari petreceri pentru copii.

Evenimente cu tematica, spectacole, ateliere, programe de animatie si tot ceea ce iti doresti, le poti avea acum chiar la tine acasa. Daca vrei sa-ti surprinzi invitatii cu o petrecere inedita, nu ezita sa ne contactezi pe noi.

Venim inarmati cu tot ceea ce ai tu nevoie pentru un party de neuitat!

 

Detalii: [email protected]

Tel: 0749419999

Facebook/MiniArtShow

www.miniartshow.ro

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU