Odiseea Sarcinii. Apariţia şi Dezvoltarea Copilului în Imagini

Imagini spectaculoase care ne dezvaluie cum din intalnirea dintre un spermatozoid si un ovul apare un nou nascut. Odiseea sarcinii in imagini.

20 saptamani

Odiseea sarcinii continua si fetusul a ajuns la aproximativ 20 cm. Pielea capului este acoperita de fire de par lanos numit lanugo.

20 saptamani odiseea sarcinii

 

24 saptamani

24-saptamani-de-sarcina-odiseea-sarcinii

26 saptamani

26-saptamani-odiseea-sarcinii6 luni

Copilul se pregateste sa iasa din uter. Se intoarce cu capul in jos pentru a-i fi mai usor sa iasa la nastere.

6-luni-copilul-se-pregateste-sa-iasa-din-uter

36 de saptamani

36-saptamani-copilu-se-va-naste-in-4-saptamani

Nasterea, momentul cand odiseea sarcinii ia sfarsit 

Odiseea sarcinii ia sfarsit, mama aduce pe lume copilul si incepe o noua aventura, poate la fel de grea si plina de sens.

odiseea-sarcinii-nou-nascut-nastereSursa poza: CC license by Enshahdi

Fii un parinte informat si citeste carti despre cresterea si educarea copilului care te vor ajuta sa ai o relatie armonioasa cu puiul tau.

Studiourile Nova au produs in 1983 pentru piata americana filmul lui Lennart Nilsson „The Miracle of Life” (“Miracolul Vieții”), un documentar despre odiseea sarcinii care a castigat numeroase premii, inclusiv un Emmy.

In documentar un cuplu american isi spune povestea de la care Lennart Nilsson pleaca si prezinta fascinanta calatorie de la aparitie a unei noii fiinte, dezvaluind o lume miscroscopica pe care o mareste de sute de mii de ori fata de dimensiunea reala.
Precizam ca unii parinti sunt de parere ca acest film nu este recomandat copiilor.

Sursa poze: India TV News

Pagina precedenta
1
2
3
DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU