11 Oraşe Europene Pitoreşti Vizitate la Pas. Tururi virtuale 4K în Centre Istorice de Neuitat

Fie că te pasionează călătoriile sau doar ţi-e dor să pleci într-un scurt city-break pentru a simţi atmosfera oraşelor lumii, în această perioadă în care restricţiile de călătorie ne împiedică să ne deplasăm liber, te vei bucura de aceste tururi virtuale.

Vizităm la pas în tururi virtuale 11 oraşe pitoreşti, vedem clădirile şi oamenii aşa cum am face-o dacă am fi acolo, simţim ritmul, atmosfera şi vibraţia oraşului, mai ales a centrelor istorice cochete unde nu ratează niciun turist să ajungă.

11. BRUGES
(Belgia)

Bruges este un oraș cochet neerlandofon din provincia Flandra de Vest, Belgia. Inclus pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO, oraşul brăzdat de canale este cunoscut ca Veneţia nordului şi se bucură de unul dintre cele mai bine păstrate centre vechi istorice din Europa. Mergi la pas printr-unul dintre cele mai fermecătoare şi primitoare oraşe belgiene.

300+ Povești Audio Frumoase – Teatru Radiofonic

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară.Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare.Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU