Petrece Ziua de Naştere a Copilului Tău la Elefanţelul Curios!

  Clubul Elefantelul curios® va pune la dispozitie 3 sali in care cei mici isi pot sarbatori ziua de nastere alaturi de cei mai buni prieteni. Acestea au o capacitate de maximum 25 de copii. Parterul este destinat copiilor de 0-6 ani, cu jocuri, jucarii si mini joc de lumini si spatiu pentru parinti.

  Tarife party:

  FULL PARTY la Elefantelul curios®: 1100 Ron / 3 ore (exclusivitate)

  • Mancare si sucuri naturale pentru 10 copii: meniu pui shanghai sau batoane de mozzarella cu cartofi prajiti/ minipizza
  • Mancare, sucuri si cafea pentru 15 parinti: Pizza la alegere;
  • Animator la alegere (personaje din desene animate sau povesti) timp de o ora;
  • Farfurii si pahare party, furculite, lingurite etc;
  • Masina de fum si jocuri de lumini la momentul tortului;
  • O sticla de sampanie pentru copii;


  Ziua de Naştere a Copilului Tău la Elefanţelul Curios 4FULL EXTRA PARTY
  la Elefantelul curios®: 1250 Ron / 3 ore (exclusivitate)

  • Mancare si sucuri naturale pentru 10 copii: platouri calde tip finger food
  • Mancare, sucuri si cafea pentru 15 parinti: Pizza la alegere;
  • Animator la alegere (personaje din desene animate sau povesti) timp de o ora;
  • Farfurii si pahare party, furculite, lingurite
  • Masina de fum si jocuri de lumini la momentul tortului;
  • O sticla de sampanie pentru copii;

  Ziua de Naştere a Copilului Tău la Elefanţelul Curios 10

  GOLD PARTY la Elefantelul curios® 1600 Ron / 3 ore de petrecere (exclusivitate)

  • Mancare si sucuri naturale pentru 10 copii: platouri calde tip finger food
  • Mancare, sucuri si cafea pentru 15 parinti: platouri calde
  • Animator la alegere (personaje din desene animate sau povesti) timp de doua ore;
  • Farfurii si pahare party, furculite, lingurite
  • O sticla de sampanie pentru copii;
  • Masina de fum si jocuri de lumini la momentul tortului

  Ziua de Naştere a Copilului Tău la Elefanţelul Curios 8
  Tariful UNIC pentru inchirierea salilor este de 450 Ron/ 3 ORE (exclusivitate):

  • Decorare sala (banner HB, pahare si farfurii party X nr copii invitati), acces la toate jocurile (Playstation, Wii sau toate jucariile pentru cei mai mici- tobogan, baloansoare, masinute, casuta, bucatarie, minicresa, modul soft play, modul motricitate), muzica (cu minijoc de lumini la parter si cu lumini disco la etaj), o persoana desemnata pentru coordonare.

  Alegand pachetele “full”, singura grija pe care o mai aveti este sa ajungeti toti la petrecere!

  Ziua de Naştere a Copilului Tău la Elefanţelul Curios 5

  Clubul Elefantelul curios® va pune la dispozitie 3 sali in care cei mici isi pot sarbatori ziua de nastere alaturi de cei mai buni prieteni. Fiecare dintre acestea are o capacitate de maximum 25 de copii.

  Parterul este destinat copiilor intre 0 si 6 ani, dispunand de diferite jocuri si jucarii (trambulina, tobogan, un modul pentru motricitate si unul de soft-play, bucatarie, casuta, diverse jucarii individuale sau de echipa etc), dar si minijoc de lumini si spatiu pentru parinti.

  Ziua de Naştere a Copilului Tău la Elefanţelul Curios 6

  Etajul 1 este pregatit pentru copiii mai mari. Aici este instalat o consola, dar si o masa de fotbal. Etajul beneficiaza si de jocuri de lumini tip Disco si sonorizare profesionala. Va punem la dispozitie si o masina de fum si joc de lumini la momentul tortului.

  Mansarda este o sala open space, dotata cu oglinzi de mari dimensiuni, mai ales pentru dansuri, dar poate fi echipata in functie de cerinte. O gonflabila imensa sta la dispozitia doritorilor!

  Se asigura supravegherea/ coordonarea evenimentului printr-o persoana desemnata, dar doar impreuna cu reprezentantii copiilor, pentru buna desfasurare a evenimentului. Personalul propriu nu va indeplini sarcina de ospatar sau picolo, ci doar va asigura interfata intre furnizori si beneficiar!

  Ziua de Naştere a Copilului Tău la Elefanţelul CuriosIn caz ca invitatii vor sa prelungeasca petrecerea vom percepe un extra cost de 50 lei/30 miZiua de Naştere a Copilului Tău la Elefanţelul Curios 11n fata de ora agreata (max ora 20.00).

  Pentru aducerea unui animator din afara clubului se percepe un extra cost de 50 lei.

  Pentru petrecerile cu copiii de peste 6 ani este obligatorie prezenta unui animator sau alegerea unui spectacol sau atelier creativ!

  Se pot organiza ateliere, spectacole (piese de teatru, magician, show cu baloane imense de sapun, tobe etc), se poate aduce masina de fum, fantana de ciocolata, masina de vata pe bat sau popcorn.

  Organizam petreceri doar in zilele de sambata si duminica.

  Pentru oferte personalizate, detalii despre ceea ce contine un meniu si regulamentul interior ne puteti scrie pe adresa de email: [email protected] sau [email protected].

  Adresa: Bdul. C-tin Brancoveanu, nr. 7 D (prima strada la stanga, din Bdul. Brancoveanu, pe directia Metrou Brancoveanu/McDonald’s/parc Oraselul copiilor catre Spitalul Marie Curie).

  Harta locatie

  harta elefantelul curios

  Ziua de Naştere a Copilului Tău la Elefanţelul Curios 1 Ziua de Naştere a Copilului Tău la Elefanţelul Curios 4 Ziua de Naştere a Copilului Tău la Elefanţelul Curios 5 Ziua de Naştere a Copilului Tău la Elefanţelul Curios 6 Ziua de Naştere a Copilului Tău la Elefanţelul Curios 8 Ziua de Naştere a Copilului Tău la Elefanţelul Curios 10 Ziua de Naştere a Copilului Tău la Elefanţelul Curios 11

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  B-dul Constantin Brancoveanu 7D

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU