Kokos Fun&Play. Petreceri pentru Familii cu Copii sau Adulți în Pipera

  Știm că îți plac petrecerile și mai știm că vrei să îi organizezi copilului tău cea mai frumoasă aniversare de până acum. Dar cum? Poți începe cu Kokos Fun&Play! Locația face oferte customizate și poți personaliza totul de la tematică și concept, până la decoruri și accesorii; de la meniuri pentru copii și adulți, până la ateliere și spectacole; de la închiriere de echipamente și până la extra serviciile pe care locația vi le pune la dispoziție pentru cea mai reușită și de neuitat petrecere.

  Fie că ai un copil până în 8 ani, fie că vrei să surprinzi un adolescent sau un membru din familie, Kokos Fun&Play din Pipera te ajută să îi faci cea mai frumoasă surpriză!

  etaj-1-kokos-1

  etaj-1-kokos-2

  Locația organizează petreceri private pentru familii cu copii sau numai pentru adulți și dispune de spații generoase, cu o capacitate de peste 50 persoane/nivel.

  DESPRE LOCATIE

  3 etaje diferite ca și concept și amenajare sunt puse la dispoziția ta și astfel vârsta copilului tău poate face ca petrecerea să fie altfel în fiecare an! An de an copiii se schimbă și cresc și, o dată cu ei, cresc și așteptările lor despre cea mai frumoasă petrecere. Tot așa și zonele lor de interes se schimbă, și prietenii la fel.

  etaj-1-kokos-5

  etaj-1-kokos-4

  etaj-1-kokos-3

  La Kokos Fun&Play din Pipera ai cel mai versatil spațiu, care se poate modifica și poate fi mereu altul. În plus, la 7 sau 8 ani+, copilul poate accesa etajul superior și duce distracția la un alt nivel. Nu mai puțin de 160 mp/nivel pentru a garanta o distracție pe cinste!

  MENIURI PETRECERE

  Meniurile copiilor și adulților se pot personaliza în funcție de dorințe și de invitați. Kokos Fun&Play  comandă de la colaboratori cele mai sănătoase și savuroase meniuri, candy baruri și torturi, pentru a-i satisface pe cei mai pofticioși vizitatori. Pentru oferta completă de meniuri pentru adulți și pentru copii și pentru toate preparatele se folosesc cele mai bune produse românești, pregătite de bucătari experimentați.

  CONCEPT & DECORURI

  Tematica și decorul sunt cele mai importante ingrediente ale unei petreceri. Dacă ai chemat invitații la petrecerea ta, Kokos Fun&Play te ajută să ii transpui într-un univers cu un concept tematic versatil și atractiv, în care poți fixa orice temă: costume și măști, muzică adecvată temei, decoruri potrivite și aranjamente speciale. Se oferă baloane Jumbo, Pinata, ghirlande de baloane, banner personalizat La Mulți Ani! și scaunul sărbătoritului. Sunteți gata? Dăm start petrecerii!

  ANIMAȚIE & SPECTACOLE

  Programul artistic al petrecerilor pentru copii, adolescenți și adulți sunt esențiale pentru o petrecere reușită. Locația oferă, cu ajutorul colaboratorilor, variate pachete și programe de animație cu tematici diverse, monitori pentru copii, spectacole susținute de actori, spectacole interactive și de păpuși, precum și o gama largă de ateliere și workshopuri: baloane modelabile, pictură pe față, workshopuri de dicție și improvizație, Fun Science, experimente amuzante, spectacole de magie și divertisment, banduri, etc. Programele interactive și spectacolele pentru copii și adulți vor deveni momentele cheie ale petrecerii, aducând împreună toți invitații și încurajând spontaneitatea și creativitatea.

  EXTRA SERVICII

  În funcție de pachetul ales și de preferințele tale ca și gazdă, Kokos Fun&Play îți propune: mascotă, acces la sistemul de Karaoke + DJ, Photo Booth, servicii de foto și video și multe alte suprize. Totul pentru ca petrecerea copiilor sau a familiei să fie una de neuitat.

  CONTACT

  logo Kokos Fun&Play

  Email: [email protected]

  Telefon: +40 766 572 950

  Vizitează website: http://kokoss.ro/petreceri-private

  Kokos-Fun&Play-Petreceri-Private-pentru-Familii-Copii-Adulti-Pipera-fb logo Kokos Fun&Play

  Detalii Locație

  Județ:
  Ilfov

  Oraș:
  Voluntari

  Adresa:
  Bulevardul Pipera, Bulevardul Pipera, kokos, 43, 43

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU